ΔΙΑΦΟΡΑ

Σκληρό ντοκουμέντο: Στη δημοσιότητα το βίντεο θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας – To παιδί σφάδαζε, ατάραχη η Πισπιρίγκου (Vid)

Η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου προέβαλε το βίντεο που θέλει γερό στομάχι να δεις και να ακούσεις.

Χωρίς ακόμα να έχουμε απάντηση για το τι μπορεί να εξυπηρετεί η δημοσιοποίηση ενός τέτοιου βίντεο προς το κοινό, ενώ θα έπρεπε να μείνει μόνο στο πλαίσιο της Δικαιοσύνης, η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου προέβαλε σήμερα υλικό σχετικό με την υπόθεση της Πάτρας που προκαλεί αναστάτωση στο στομάχι του θεατή-ακροατή.

Κι αυτό γιατί πρόκειται για ένα ηχητικό απόσπασμα από ένα επεισόδιο που είχε η Τζωρτζίνα κατά την παρουσία της στο νοσοκομείο λίγες ημέρες πριν πεθάνει, με την Πισπιρίγκου να είναι παρούσα.

Το συγκεκριμένο βίντεο-ντοκουμέντο τράβηξε με το κινητό της η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία ακούγεται αδιάφορα ταραγμένη καθώς φωνάζει τους γιατρούς και αυτό που τη νοιάζει περισσότερο είναι να δώσει μια εξήγηση που τραβάει βίντεο και όχι να φωνάξει προς τους γιατρούς να σπεύσουν να πάνε στο δωμάτιο.

Η Τατιάνα Στεφανίδου εξήγησε πως έχουν αφαιρέσει τα μέρη του ηχητικού που ακούγεται ο πόνος της Τζωρτζίνας και η προσπάθεια της να πάρει μια ανάσα, αλλά λόγω του ότι δεν πρόλαβε να επεξεργαστεί ολόκληρο το βίντεο, σήμερα προβλήθηκε μόνο το πρώτο μέρος. Η Στεφανίδου, από τη μεριά της, δεσμεύτηκε να παίξει ολόκληρο το ηχητικό στην αυριανή εκπομπή.

Μετά το ηχητικό, ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης ανέφερε πως η Τζωρτζίνα ήταν ένα παιδί που είχε δει τα δύο αδέλφια της να πεθαίνουν και κρίνει πως είχε γνώση πολλών πραγμάτων.

https://player.glomex.com/integration/1.730.1/iframe-player.html?origin=fullpage&pageUrl=https%3A%2F%2Fplayer.glomex.com%2Fintegration%2F1.730.1%2Fiframe-player.html%3Forigin%3Diframe%26pageUrl%3Dhttps%253A%252F%252Fdailymedia.com.gr%26integrationId%3D40599v1hktf6kzv5%26playlistId%3Dv-ck3rnrj6ul21%26playlistIndex%3D0&integrationId=40599v1hktf6kzv5&playlistId=v-ck3rnrj6ul21&playlistIndex=0

«Έχει δει περισσότερα απ΄όλους μέσα σε αυτή τη νοσηρή οικογένεια και το κυριότερο είναι ότι επειδή είχε δει, υπέφερε περισσότερο από τ΄άλλα», είπε χαρακτηριστικά.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ