ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκαριστικές εξελίξεις: «Έσπασε» από τις ίδιες του τις αποκαλύψεις ο «σκληρός» Λαμπρόπουλος για τα κοριτσάκια της Πάτρας (Vid)

Πολλά τα ανεξήγητα γεγονότα…

Η υπόθεση με τα τρία νεκρά κορίτσια στην Πάτρα ίσως και να έχει μπει στην τελική της ευθεία.

Αυτό μπορεί κανείς να συμπεράνει από τα όσα περιέγραψε στο Live News του Mega, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ένας από τους δημοσιογράφους που έχουν φέρει πολλά στοιχεία της υπόθεσης στο φως και με άκρες στο αστυνομικό ρεπορτάζ.

Ο αστυνομικός συντάκτης έβαλε σε μια σειρά τα γεγονότα αναφέροντας πρώτα την αποχώρηση του πατέρα των τριών κοριτσιών από το σπίτι, τον Απρίλιο του 2021. Μάλιστα, είχε γίνει και αίτημα για αίτηση διαζυγίου. Στην πορεία ενημερώνονται δικηγόροι για να τρέξουν την υπόθεση του διαζυγίου. Λίγες ημέρες μετά, πεθαίνει η Ίριδα, η δεύτερη κόρη, με τις συνθήκες να είναι ανεξήγητες.

Μέσα στον Απρίλιο πάλι, η Τζωρτζίνα παθαίνει εγκεφαλική βλάβη, αλλά μετά από 55 λεπτά προσπάθειας ανάνηψης, επιβιώνει. Είναι όμως πια ένα παιδί που δε μπορεί να λειτουργήσει μόνο του, με τη βλάβη να έχει περιορίσει τη σωματική λειτουργία.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έστησε ένα κάδρο στο οποίο όλες οι ευθύνες και οι υποψίες δείχνουν προς μία και μόνο κατεύθυνση, ενώ δεσμεύτηκε για σημαντικές αποκαλύψεις στις επόμενες ημέρες, ακόμα και εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

Το ύφος του αφήνει να εννοηθεί πως έχουν υπάρξει εξελίξεις που δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αμφισβήτησης και ίσως να φτάσουμε στο τέλος της υπόθεσης γρηγορότερα του αναμενομένου.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ