ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Στη 50η Διεθνή Ναυτική Έκθεση της Γαλλίας συμμετείχε το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου

Τα Δωδεκάνησα και οι επιχειρήσεις των νησιών μας, από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου, παρουσιάσθηκαν στην 50η μεγαλύτερη διεθνή ναυτική έκθεση GRAND PAVOIS, La Rochelle, στη Γαλλία!

Η εν λόγω έκθεση συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εκθέσεις παγκοσμίως για ναυτικές υπηρεσίες, αποτελώντας μία μοναδική ευκαιρία προβολής του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και κυρίως προώθησης του θαλάσσιου τουρισμού της χώρας μας και της «ναυτικής μας κουλτούρας» στην γαλλική και διεθνή αγορά. Η έκθεση διοργανώθηκε σε εκθεσιακό εξωτερικό χώρο άνω των 100.000 τ.μ.

Πρόκειται για μία έκθεση «θεσμό», που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Γαλλία και συγκεκριμένα στη μαρίνα Port de Minimes της πόλης La Rochelle, σε προβλήτες μήκους τριών περίπου χιλιομέτρων.

Η παρουσία και συμμετοχή του ΕΒΕΔ με δικό του περίπτερο σε αυτή την προβεβλημένη διοργάνωση, ήταν μεγάλη ευκαιρία προβολής του προορισμού, στο γαλλικό κοινό.

 “Το ΕΒΕΔ συνεχίζει εντατικά την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των επιχειρήσεων της Δωδεκανήσου και αξιοποιεί κάθε ενέργεια προβολής και ενίσχυσης του τουριστικού προϊόντος”, δήλωσε στον Real Voice 99.5 και τον Τέρη Χατζηιωάννου, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΔ Γιάννης Πάππου.

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ