ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor 4: Αυτά τα λεφτά έχει πάρει μέχρι στιγμής ο Αλέξης Παππάς!

Όντως τώρα;

Μετά τον Ντάφυ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος! Με λίγα λόγια δεν θα τον νοιάξουν και πολύ τα αρνητικά σχόλια μόλις δει τον λογαριασμό του.

Ο Αλέξης Παππάς έχει καταφέρει στο Survivor 4, να είναι από τους πιο μισητούς παίκτες, λόγω της επίθεσης που κάνει κατά συμπαικτών και αντιπάλων του, αλλά και της άσχημης συμπεριφοράς που έχει όταν μιλάει στην κάμερα. Ωστόσο, για να τα κάνει όλα αυτά, έχει υπογράψει όπως φαίνεται να παίρνει πολλά λεφτά.

Οι διάσημοι στον φετινό κύκλο του ριάλιτι πήραν πολλά λεφτά και μέσα στο παιχνίδι βρίσκονται ακόμη οι δυο από τους πιο ακριβοπληρωμένους. Ο ηθοποιός αλλά και ο Τριαντάφυλλος που κοντεύει να πάρει όσα και τα χρήματα του επάθλου.

Ο Αλέξης Παπάς επίσης είναι κοντά στις 100.000 ευρώ! Συγκεκριμένα, έρχεται δεύτερος με έσοδα 80.000 ευρώ με 5.000 ευρώ την εβδομάδα.

 

Survivor 4 χρήματα Αλέξης Παππάς

 

 

Πράγματα που δεν ξέραμε για τον Αλέξη Παππά που συμμετέχει στο Survivor 4

Αν και ήρθε στην Ελλάδα από τη Βόρεια Ήπειρο σε νηπιακή ηλικία, οι μνήμες παραμένουν ανεξίτηλες. «Με ρωτούν για την καταγωγή μου χωρίς να γνωρίζουν βασικά ιστορικά στοιχεία. Η Βόρεια Ήπειρος ανήκει εδαφικά στην Αλβανία, αλλά κατοικείται σε μεγάλο βαθμό από Έλληνες. Ήμουν 4 χρόνων όταν περνούσαμε σιωπηλά τα σύνορα με τα πόδια. Μόλις μπήκαμε στην Ελλάδα οι στρατιώτες μάς φώναζαν ”αδέλφια”. Δεν βίωσα ποτέ ρατσισμό στην Ελλάδα, άλλωστε δεν είχαν λόγο να το κάνουν».

Τελειώνει το σχολείο και αρχίζει να δουλεύει ως ηλεκτρολόγος και κάπου εκεί προκύπτει στη ζωή του το μόντελινγκ, χωρίς ο ίδιος να φανταστεί πως λίγα χρόνια αργότερα θα μεσουρανούσε στις πασαρέλες κορυφαίων οίκων μόδας του Μιλάνου, του Παρισιού και της Νέας Υόρκης. Στο βιογραφικό του συγκαταλέγονται συνεργασίες με την Guess, την Davidoff και τη Mont Blanc. «Το μόντελινγκ μου το πρότεινε μια φίλη μου. Στην αρχή δίσταζα. Πολλές φορές αλλιώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου και αλλού καταλήγεις».

Ο ίδιος δεν θεωρεί πως μια καλή εξωτερική εμφάνιση είναι από μόνη της το διαβατήριο ακόμη και για τον χώρο του μόντελινγκ. «Πέρα από την ομορφιά παίζουν ρόλο και άλλα. Σε κάθε δουλειά πρέπει να είσαι καλός ”πωλητής”. Το μοντέλο έχει να ”πουλήσει” ως προϊόν τον εαυτό του. Οι μεγάλοι οίκοι δεν στέκονται αποκλειστικά στην εμφάνιση, κοιτούν και την προσωπικότητα. Γιατί γνωρίζουν πως ακόμη και όταν τελειώσει η συνεργασία θα συνεχίσεις με τον έναν ή το άλλο τρόπο να προμοτάρεις το προϊόν τους. Θέλω να πιστεύω με αυτή την έννοια πως ναι, είμαι καλός πωλητής του εαυτού μου».

Η σχέση του Αλέξη Παππά με Αγγελάκι της Victoria’s Secret

Survivor Αλέξης Παππάς κάνε παζάρι

Ο Αλέξης Παππάς εμφανιζόταν στο πλευρό της Ντορέττας Παπαδημητρίου στην εκπομπή «Κάνε Παζάρι» του ΣΚΑΙ. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «People» μίλησε για τη ζωή του αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με μοντέλο της Victoria’s Secret.

Σε πλησιάζουν εύκολα γενικά, σε φλερτάρουν; «Στο εξωτερικό, ναι. Θεωρώ ότι είμαι πιο κοντά στα πρότυπα άλλων χωρών. Πιο εύκολα μια γυναίκα στο εξωτερικό πιστεύει ότι μπορεί να τα φτιάξει μαζί μου παρά στην Ελλάδα. Δεν λέω ότι είμαι καταπληκτικός, αλλά έτσι το έχω ζήσει. Στη Νέα Υόρκη, για παράδειγμα, με πλησίαζαν πανέμορφες γυναίκες και μου έλεγαν πόσο πολύ γουστάρουν να είναι μαζί μου και να κάνουν σεξ μαζί μου. Μου έκαναν σχόλια που με άφηναν άναυδο, καθώς μιλάμε για top models – κάποια από αυτά της Victoria’s Secret. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει αυτή η απελευθέρωση. Για να πλησιάσει μια γυναίκα ένα γνωστό άντρα, θα πρέπει να έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και θεωρώ ότι υστερούν οι γυναίκες εδώ σε αυτό».ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ