ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor 5 – Πυρ και μανία ο Σπύρος Μαρτίκας: «Επαγγελματίας παίκτρια ριάλιτι η Βρισηίδα» (Video)

Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου χώρισαν πριν καλά καλά «τα φτιάξουν» στο Survivor 5, με τον έναν να βάλλει εναντίον του άλλου.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην κάμερα του Survivor, ο Σπύρος Μαρτίκας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η στάση της Βρισηίδας είναι μια απογοητευτική προς εμένα στάση, μια πλήρη απογοήτευση νιώθω για την Βρισηίδα. Δεν θέλω να πω κάτι για την Βρισηίδα.

Το μόνο που έχω να πω για την Βρισηίδα είναι πως πραγματικά είναι μια επαγγελματίας ριάλιτι παίκτρια, αυτή είναι η δουλειά της. Αυτό νομίζω ότι νομίζει πως πουλάει στον κόσμο.

Αυτό όλο το ψέμα, αυτή η τεράστια υπερβολή, αυτές οι τσιρίδες και οι φωνές. Όλο αυτό που έγινε μαζί μου και η απίστευτη απογοήτευση που έσπειρε στο τέλος νομίζω ότι την καθιστά την νούμερο ένα παίκτρια ριάλιτι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή».

«Επιβεβαιώθηκε ο Άρης Σοϊλέδης σε όσα μου έλεγε για την Βρισηίδα. Πραγματικά είναι ό, τι πιο πονηρό μπορεί να γνωρίσει κάποιος και ότι πιο επικίνδυνο. Πολύ ωραίο το θέατρο του παραλόγου το χθεσινό.

Μείναμε όλοι με ανοιχτό το στόμα και κοιτάγαμε πόσο μπορεί μια θεατρική παράσταση να ανατρέψει χαρακτήρες. Να την ρίξει από τα υψηλά επίπεδα των ματιών μου και να καταρρακώσει προσωπικότητες, ανθρώπους και χαρακτήρες», συμπλήρωσε αιχμηρά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Από την πλευρά της η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε πως «εγώ ένιωσα πολλά… Εκείνος κατευθείαν “Σ’ αγαπώ”, το σ’ αγαπώ το είχε καραμέλα… Σε ένα 30% του άρεσα και το υπόλοιπο στρατηγική».

https://player.glomex.com/integration/1.734.0/iframe-player.html?integrationId=40599z13jxwy8hnd&playlistId=v-ck9w5vi59wrl&playlistIndex=0&origin=glomex-player&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.athensmagazine.gr%2Farticle%2Fsurvivor%2F571408-survivor-5-pyr-kai-mania-o-spyros-martikas-epaggelmatias-paiktria-rialiti-h-brishida-video%3Ffbclid%3DIwAR3C7XoREhFk0Ne36DKjMLYhxFKki3rg1CNKAvVmk5H5-eZJnjFqgBk0HR8

athensmagazine.gr
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ