ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 24/05: «Πλακώθηκε» με την παραγωγή ο Ηλίας – Απειλή για πρόστιμο

Τα «έσπασε» όλα μόλις έκλεισαν οι κάμερες – Αποκλειστικό παρασκήνιο.

Εν εξάλλω καταστάσει βρίσκεται ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος δε δίστασε να τα βάλει με την παραγωγή του Survivor, μετά από όσα έγιναν χθες (23/5), στο πλαίσιο του αγωνίσματος επάθλου, με συνέπεια μάλιστα να κινδυνεύει με αυστηρή ποινή.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν την Κυριακή, προκειμένου να «κονταροχτυπηθούν» στο στίβο μάχης για το έπαθλο φαγητού. Στη διάρκεια του αγωνίσματος, όμως, μια κίνηση του Τριαντάφυλλου εξόργισε τους παίκτες της μπλε ομάδας, που παρεμπιπτόντως αποτελείτο από την παρέα των Amigos.

Ο «Ντάφυ» υπενθυμίζουμε, ότι με το αγώνισμα σε πλήρη εξέλιξη… θυμήθηκε πως είναι τραυματίας με δισκοκήλη, όπως το έχει κάνει τόσες φορές ακόμη, αφού είδε πως δεν ήταν καλός στο στόχο. Κάπως έτσι, αποχώρησε από το παιχνίδι, δεχόμενος το όποιο πέναλτι, αφού οι… μεγαλογιατροί του λένε πως δεν έχει μεγάλο πρόβλημα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το «ξέσπασμα» των αντιπάλων του.

Η Καρολίνα, ο Ασημακόπουλος και ο Ηλίας τα έβαλαν με τον Τριαντάφυλλο μετά το αγώνισμα, θεωρώντας πως είναι κοροϊδία αυτό που κάνει απέναντί τους, μη σεβόμενος τον κόπο, που εκείνοι κάνουν. «Αν δεν μπορείς, να πας σπίτι σου», είπε χαρακτηριστικά ο Ασημακόπουλος, ενώ οι εκφράσεις ήταν πολύ «βαριές» προς το μέρος του.

 

Survivor spoiler: Το «ξέσπασμα» του Ηλία και η απειλή της παραγωγής για πρόστιμο

Ο Ηλίας, ειδικά, «ξέσπασε» και τα νεύρα του ήταν φανερά για τη στρατηγική του Τριαντάφυλλου, καθώς δεν άντεχε άλλο να τον βλέπει να αποσύρεται, όποτε εκείνος επιθυμεί. Το περιστατικό αυτό, όμως, είχε και συνέχεια, με το που έκλεισαν οι κάμερες.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας προχώρησε σε έναν άγριο καβγά με την παραγωγή, αναφέροντας πως ήταν απαράδεκτο αυτό, που συνέβη. Ο ίδιος παρέμενε στα «κόκκινα» και έξαλλος με τη συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου, με αποτέλεσμα να τα «σπάσει» και στο παρασκήνιο.

Η παραγωγή, όμως, αντέδρασε μπροστά σε αυτό το σκηνικό και απείλησε τον Ηλία με κυρώσεις. Του επεσήμαναν, συγκεκριμένα, πως αν επαναληφθεί τέτοιο σκηνικό, τότε μπορεί να υπάρξει περικοπή μισθού, τουλάχιστον για μία εβδομάδα, με τον Μπόγδανο να παίρνει ένα ποσό της τάξης των 4.000 ευρώ ανά εβδομάδα.

Με αυτό τον τρόπο, κατάφεραν να τον ηρεμήσουν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, που επίσης είχε έντονα παράπονα, και ο Ηλίας τώρα σταθμίζει τα δεδομένα, τα οποία και έχουν προκύψει.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ