ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Τάσος Χατζηγεωργίου, φίλος Τζέιμς: Ήταν σωστή η κίνηση του Τζέιμς που χειροκρότησε όρθιος τον Κοψιδά

 

Ο Τζέιμς Καφετζής αποχαιρέτησε από το «Survivor 2021» τον συμπαίκτη του, αρχηγό των Κόκκινων, με ένα θερμό χειροκρότημα που σχολιάστηκε.

Η μεγαλύτερη έκπληξη του χθεσινού «Survivor 2021» -η αποχώρηση του Κοψιδά είχε επιβεβαιωθεί νωρίτερα από τις πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές- ήταν η στάση που κράτησε ο Τζέιμς Καφετζής στο χθεσινό συμβούλιο, μετά από την ανακοίνωση της αποχώρησης του αντιπάλου του από τον Γιώργο Λιανό.

Σε μια σπάνια επίδειξη «φίλαθλου» πνεύματος, ο Τζέιμς, ο οποίος βάλλεται και ο ίδιος στο εσωτερικό της ομάδας του, σηκώθηκε από τη θέση του και χειροκρότησε τον τέως αρχηγό των Κόκκινων, δίνοντας το παράδειγμα και στα υπόλοιπα μέλη των Μπλε.

Η συμπεριφορά του σχολιάστηκε δεόντως από φίλους και εχθρούς. Ο φίλος του Τάσος Χατζηγεωργίου μιλώντας στο σημερινό «Ευτυχείτε» είπε ότι η πράξη του ήταν αναμενόμενοι για τους ανθρώπους που τον γνωρίζουν από παλιά ενώ ο Γρηγόρης Γκουντάρας μίλησε για στρατηγική κίνηση που θα επηρεάσει το κοινό και την εικόνα του Τζέιμς που έχει διαμορφωθεί στην Ελλάδα.

Η σκηνή της αποχώρησης του Γιώργου Κοψιδά:

Η τοποθέτηση του Τζέιμς Καφετζή για τον Γιώργο Κοψιδά:

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ