ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Τηλέμαχος Καμπούρης: Το καλοκαίρι θα είναι έτοιμα τα γήπεδα Λαέρμων και Δαματριάς

Μέσα στο καλοκαίρι θα είναι έτοιμα δύο γήπεδα, στα χωριά της Ρόδου, Λάερμα και Δαματριά, όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Ρόδου Τηλέμαχος Καμπούρης, μιλώντας στον Real Voice 99.5 και τους δημοσιογράφους Τέρη Χατζηιωάννου και Νατάσα Παμπρή.

“Πέρασε την προηγούμενη εβδομάδα στο Δημοτικό Συμβούλιο η αύξηση της τιμής, αλλά και η παράταση προθεσμίας περάτωσης του έργου για δύο γήπεδα σε Δαματριά και Λάερμα. Γνωρίζω ότι για το γήπεδο των Λαέρμων κ. Χατζηιωάννου έχετε συμβάλλει και εσείς.

Για να καταλαβαίνει και ο κόσμος όταν λέω αύξηση τιμής, δυστυχώς οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν με τον πόλεμο στην Ουκρανία και την ενεργειακή κρίση δημιούργησαν στην αγορά μία αύξηση των τιμών την οποία έπρεπε να καλύψουνε οι ανάδοχοι, οι οποίοι είχαν υπογράψει σύμβαση μέσα στο καλοκαίρι και δεν είχε συνυπολογιστεί αυτή η κατάσταση.

Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία για να έχουμε τα δύο γήπεδα μέσα στο καλοκαίρι.

Eίναι κάτι που μου μεταφέρθηκε και εμένα όταν με επισκέφθηκαν στο γραφείο μου οι άνθρωποι των τοπικών κοινωνιών είναι πάρα πολύ σημαντικό για τα παιδιά ειδικότερα για τη νεολαία του χωριού να υπάρχει το γήπεδο στο χωριό τους γιατί θα τα αποτρέψει από άλλες κακές συνήθειες που όλοι ξέρουμε ότι μπορεί να στραφούν σε περίπτωση που δεν ασχοληθούν με τον αθλητισμό”, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων τόνισε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη πολλά έργα στο νησί και ο ίδιος επισκέφθηκε κάποια από αυτά τις τελευταίες ημέρες για να παρακολουθήσει την πρόοδο των εργασιών.

Ειδικότερα, όπως επισήμανε ο κ. Καμπούρης:

Αυτή την εβδομάδα είμαι καθημερινά στα έργα μας συγκεκριμένα επισκέφτηκα την Ιαλυσό που ξεκινάει η εργολαβία για την επέκταση του δημοτικού φωτισμού. Επισκέφτηκα κεντρικές οδούς, οι οποίες στερούνται ικανού φωτισμού όπως η Σωτήρος και η Φερενίκης που δεν είχανε τον απαραίτητο φωτισμό.

Χθες παραβρέθηκα στα Κολύμπια που εκτελείται το έργο της ανάπλασης της οδού Ευκαλύπτων, ένα πολύ σημαντικό έργο σε μια άκρως τουριστική περιοχή που περιλαμβάνει πεζοδρόμια ,φωτισμό και ασφαλτόστρωση. Οι εργασίες προχωράνε με εντατικό ρυθμό για να ολοκληρωθεί και έγκαιρα το έργο πριν την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν.

Τέλος, παρουσία του Προέδρου της ΔΕΥΑΡ συνδυάσαμε την επίσκεψή μας αυτή με το να προσθέσουμε ένα έργο στο ήδη υφιστάμενο έργο της ανάπλασης με έναν αγωγό που θα περάσει από το συγκεκριμένο σημείο. Υπάρχει οργασμός έργων δηλαδή παντού.

realvoice995.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ