ΔΙΑΦΟΡΑ

Βόλος: Ξύπνησε από το κώμα 20χρονος ντελιβεράς μετά από ένα ολόκληρο μήνα

Μετά από έναν ολόκληρο μήνα μπορεί και πάλι να ζει

Απίστευτη είναι η ζωή πολλές φορές και από εκεί που δεν έχεις καμία ελπίδα, τελικά να γίνεται το θαύμα και να μπορείς ξανά να ζεις. Μια τραγική είδηση μας είχε έρθει από τον Βόλο πριν από περίπου ένα μήνυμα με ένα σοβαρότατο τροχαίο, που είχε ως αποτέλεσμα να καταλήξει ένας άντρας ντελίβερι στην εντατική.

Βόλος: Ξύπνησε από το κώμα 20χρονος ντελιβεράς μετά από ένα ολόκληρο μήνα

Σήμερα όμως καλά είναι τα νέα που έρχονται από το Νοσοκομείο Βόλου για τον 20χρονο ντελιβερά, ο οποίος τραυματίστηκε το απόγευμα της 10ης Νοεμβρίου στη συμβολή των οδών Κ. Καρτάλη και Μαγνήτων στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος μόλις χθες (02-12-2021) ξύπνησε από το κώμα που είχε πέσει, καθώς τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και αμέσως διασωληνώθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του “Αχιλλοπουλείου”.

Οι πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του 20χρονου ντελιβερά

Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, ο νεαρός άνδρας αρχίζει να έχει επαφή με το περιβάλλον και να αντικρίζει τους γονείς του, να τους χαμογελάει και να κουνάει τα χέρια του και τα πόδια του, αλλά ακόμα δεν έχει μιλήσει, καθώς θα απαιτηθεί αρκετός χρόνος μέχρι οι γιατροί να σιγουρευτούν οτι όλα βαίνουν καλώς. Το σημαντικό όμως είναι οτι πλέον αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη, πράγμα που κάνει το ιατρικό προσωπικό αισιόδοξο.

Υπενθυμίζεται ότι το παιδί μετά το τροχαίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης και πέρασε την πρώτη νύχτα εκτός εντατικής αφού δεν υπήρχε ελεύθερη θέση. Θυμηθείτε στο επόμενο βίντεο του Live News τι είχε συμβεί…




ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ