ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Κακοποίηση 8χρονης στη Ρόδο: Τι απαντά ο παππούς της στις καταγγελίες

 

Πρώτη αντίδραση από τον παππού της 8χρονης από τη Ρόδο στις νέες καταγγελίες.
Αρνείται κάθε εμπλοκή στην κακοποίηση της 8χρονης εγγονής του στη Ρόδο αλλά και της γυναίκας που τον κατήγγειλε για βιασμό, ο παππούς της ανήλικης.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα ο παππούς κλήθηκε σε νέα ανωμοτί κατάθεση και είναι ύποπτος για τα εξής αδικήματα: Βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικη που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση, πράξεις κατάχρησης ανηλίκου σε γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανίκανου να αντισταθεί σε γενετήσια πράξη κατ’ εξακολούθηση.

Ο άνδρας μπήκε ξανά στο στόχαστρο ύστερα από την καταγγελία που έκανε μία 52χρονη ομογενής από τις ΗΠΑ πως έπεφτε θύμα βιασμού του άνδρα από το 1978 έως και το 1982, όταν και ήταν πολύ μικρή.

Στο μεταξύ, ο σύντροφος της 50χρονης θείας, η οποία μέχρι πρότινος ήταν η βασική ύποπτος για την κακοποίηση της 8χρονης, σε κατάθεσή του υποστήριξε ότι η ανήλικη τούς είχε δείξει σε tablet σκηνές από σελίδα με πορνογραφικό περιεχόμενο, υποστηρίζοντας ότι ο παππούς την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά.

Τι απαντά ο παππούς
Μιλώντας στο Star, ο παππούς αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στην κακοποίηση της εγγονής του αλλά και στην υπόθεση που ήρθε στο «φως».
«Εγώ δεν ξέρω καν την κοπέλα ποια είναι» είπε, αναφερόμενος στην 52χρονη και τόνισε πως πρόκειται για συγγενικό πρόσωπο της συζύγου του, με το οποίο ο ίδιος δεν είχε καμία επαφή.
«Η γιαγιά της με τον πεθερό μου ήταν αδέλφια και είχαν κτηματικές διαφορές» συμπλήρωσε, ισχυριζόμενος πως μπορεί να είναι αυτές οι διαφορές που την οδήγησαν στην καταγγελία.

Όσον αφορά στην εγγονή του, τόνισε πως είναι αθώος.
«Η αλήθεια θα λάμψει, είτε γρήγορα είτε αργά. Το παιδί δεν φταίει τίποτα, είναι καλό παιδάκι» συμπλήρωσε.
Παράλληλα, άφησε αιχμές για τον πατέρα της 8χρονης αλλά και τον νέο σύντροφο της κόρης του, τον οποίο, όπως είπε, δεν ενέκρινε ποτέ.



ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ