ΔΙΑΦΟΡΑ

Άγριες Μέλισσες: Πνίγεται στο αίμα το Διαφάνι – Τι θα δούμε σήμερα – Αποκαλύψεις για το φινάλε

Πλησιάζει το μεγάλο φινάλε της σειράς που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και αναβίωσε την αγάπη για τη ελληνική τηλεοπτική μυθοπλασία.

Οι «Άγριες Μέλισσες» σε λίγες μέρες θα ρίξουν αυλαία, ενώ οι δημιουργοί της σειράς ετοιμάζουν τον τρίτο συναρπαστικό κύκλο, που θα ακολουθήσει τις ζωές της Ελένης, της Ασημίνας και της Δρόσως Σταμίρη, αλλά και του πανούργου Δούκα Σεβαστού στα χρόνια της χούντας στο Διαφάνι. Τα spoilers αποκαλύπτουν ποιοι ήρωες θα χάσουν τη ζωή τους, ενώ η μοίρα υφαίνει τον ιστό της με βάση άγραφους νόμους που δεν ελέγχουν οι πρωταγωνιστές.

 

Άγριες Μέλισσες: Πνίγεται στο αίμα το Διαφάνι

 

Λίγα 24ωρα πριν ολοκληρωθεί ο δεύτερος κύκλος της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, ο Λευτέρης Χαρίτος είπε πως «τις τελευταίες δυο εβδομάδες δεν έχω κοιμηθεί. Έχω αναλάβει σχεδόν όλα τα γυρίσματα. Τα δύο τελευταία επεισόδια είναι δύο ταινίες. Δεν έχουμε κάνει τέτοιο γύρισμα ποτέ στις Άγριες Μέλισσες και τολμώ να πω ότι σπάνια τα έχω δει γενικά και στην ελληνική τηλεόραση. Από άποψη δυσκολίας εννοώ. Τώρα, το πώς έχουν βγει, θα το κρίνει ο κόσμος. Δύσκολα γυρίσματα, τεράστιες ανατροπές, πάρα πολύ συγκίνηση, έχω κλάψει στο μοντάζ πάρα πολύ που τα έβλεπα.

Είναι τέσσερα επεισόδια φωτιά. Τα τελευταία επεισόδια έχουν πρωτότυπη μουσική, ειδικά εφέ, πυροβολισμούς, αίματα, φωτιές… δύσκολα πολύ. Στο τέλος πεθαίνει, όποιος είναι να πεθάνει. Από τα spoiler πάντα κάτι ισχύει, κάτι δεν ισχύει. Το φινάλε είναι συναρπαστικό. Ήταν μια μεγάλη σκηνοθετική πρόκληση. Μας δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσουμε πράγματα που δεν είχαμε δοκιμάσει σε ολόκληρη τη σειρά. Και είναι μια πρόκληση για όλα τα τμήματα».

 

Άγριες Μέλισσες: Πνίγεται στο αίμα το Διαφάνι - Τι θα δούμε σήμερα - Αποκαλύψεις για το φινάλε

 

Σχετικά με την είσοδο του Αιμίλιου Χειλάκη στη σειρά, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι «ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο μεγάλος αδελφός. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε έναν ακόμα πιο κακό χαρακτήρα. Είναι χειρότερος από τον Δούκα και από τον Μάνο Βόσκαρη, γιατί αυτός δεν φαίνεται καθόλου. Είναι ευγενική παρουσία, έχει παιδεία, όμορφος, γοητευτικός, αλλά από πίσω κρύβει πάρα πολλά».

 

 

Το προτελευταίο επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες»

Το σχέδιο της Μυρσίνης μπαίνει σε εφαρμογή και η πιο σκοτεινή νύχτα πέφτει στο Διαφάνι. Τι σκοπεύει να κάνει για να πάρει την εκδίκησή της; Και πώς θα αντιδράσουν η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω.

Κανείς δεν ξέρει αν θα βγει ζωντανός και αλώβητος. Το ξημέρωμα θα βρει το χωριό να μετράει τις πληγές του. Το σημερινό επεισόδιο, στις «Άγριες Μέλισσες» προετοιμάζει τους φανατικούς της σειράς του ANT1 για το μεγάλο φινάλε μια ημέρα μετά, την Πέμπτη 3 Ιουνίου.

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ