ΔΙΑΦΟΡΑ

Αποτροπιασμός: 80χρονος ιερέας ασελγούσε στην 11χρονη κόρη με τις «ευλογίες» της μητέρας της

80χρονος ιερέας στη Λάρισα ασελγούσε σε 11χρονο κορίτσι, με τις ευλογίες της μητέρας του και το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας τον καταδίκασε σε οχτώ χρόνια φυλάκιση.

Παράλληλα, το δικαστήριο καταδίκασε σε πέντε χρόνια φυλάκισης και την 30χρονη μητέρα, που παρέδιδε το μικρό κορίτσι στον ιερέα έναντι υλικών ανταλλαγμάτων.

Ο συνταξιούχος 80χρονος ιερέας φαίνεται πως εκμεταλλεύθηκε την τραγική οικονομική κατάσταση της μητέρας, σύμφωνα με την αγόρευση του εισαγγελέα της έδρας, Σταμάτη Δασκαλόπουλου και συμπλήρωσε ότι «έδινε ανταλλάγματα προκειμένου η μητέρα να συναινεί και να παραδίδει την 11χρονη στον ιερέα, ο οποίος ασελγούσε στην ανήλικη».

Ο κ. Δασκαλόπουλος, σύμφωνα με το onlarissa, το οποίο επικαλείται την εφημερίδα «Ελευθερία» στη Λάρισα, σημείωσε επίσης πως διακρίνεται «μια διάθεση παιδεραστίας» στον κατηγορούμενο ιερέα, για να επισημάνει πως η ανήλικη «εκφράζει θυμό και αγανάκτηση απέναντι στον κατηγορούμενο».

Μάλιστα, επικαλέστηκε μια πρόταση από την κατάθεση της ανήλικης, σύμφωνα με την οποία ο κατηγορούμενος «είναι παπάς και μας βοηθάει για να με πειράζει».

Ο 80χρονος ιερέας αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και θα εκτίσει την ποινή κατ’ οίκον

Ο 83χρονος σήμερα ιερέας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και είναι αδύνατο να μετακινηθεί, με αποτέλεσμα το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας να του επιβάλει την έκτιση της ποινής κατ’ οίκον, όπου βρίσκεται πλέον σε χωριό της Μαγνησίας, αφού προηγήθηκε έκτιση μέρους της ποινής (πρωτόδικα) στη Φυλακή Γρεβενών, από την οποία αποφυλακίστηκε λόγω των εν λόγω προβλημάτων.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ