ΕΛΛΑΔΑ

Χτύπησαν Κρητικό αστυνομικό σε συνέδριο της… αστυνομίας! – Aπίστευτες σκηνές

Δέχτηκε φραστική και σωματική επίθεση

Πρωτοφανείς σκηνές που εκθέτουν συγκεκριμένους συνδικαλιστές της Αστυνομίας εκτυλίχθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές πριν από λίγα 24ωρα στη συνάντηση που συγκάλεσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων και μάλιστα λίγες μέρες πριν από τις εκλογές του συνδικαλιστικού Σωματείου της ΕΛ.ΑΣ.

Τα όσα περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες για τη συμπεριφορά που επέδειξαν συγκεκριμένα εκλεγμένα μέλη της Ομοσπονδίας προκαλούν αποτροπιασμό και σίγουρα δεν τιμούν την Αστυνομική Ομοσπονδία που αποτελεί τον συνδικαλιστικό εκπρόσωπο όλων των Ελλήνων Αστυνομικών.

Και είναι ακόμα πιο ανησυχητικό το γεγονός ότι τα απίστευτα περιστατικά που διαδραματίστηκαν περιλάμβαναν και πράξεις βίας και μάλιστα χωρίς κανένα λόγο και φυσικά χωρίς να έχει δοθεί η οποιαδήποτε αφορμή. Αυτό που λένε αυτόπτες μάρτυρες είναι ότι την προσπάθεια του υγειούς διαλόγου κάποιοι την αντικατέστησαν με πράξεις βίας που σόκαραν όλους τους παριστάμενους.

 

 Χτύπησαν Κρητικό αστυνομικό σε συνέδριο της… αστυνομίας! - Aπίστευτες σκηνές

 

Τα περιστατικά βίας

Δυστυχώς, πρωταγωνιστές του πιο άγριου ίσως επεισοδίου που έχει ζήσει από ιδρύσεώς της η Ομοσπονδία, ήταν ένας εκλεγμένος πρόεδρος Συνδικαλιστικής Ένωσης της Αστυνομίας της Ανατολικής Κρήτης κι ένα εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ της ΠΟΑΣΥ.

Ο πρώτος σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που μίλησαν στο creta24, δέχτηκε επίθεση όχι μόνο φραστική αλλά και σωματική από τον συνδικαλιστή. Η επίθεση που δέχτηκε ο πρόεδρος του Σωματείου των Αστυνομικών από την Ανατολική Κρήτη (σ.σ πρόκειται κατά κοινή ομολογία για έναν πράο αστυνομικό και αρκετά δραστήριο συνδικαλιστή) σόκαρε τους παριστάμενους. Είναι η πρώτη φορά ίσως που κάτι τέτοιο συμβαίνει, όπως μας είπαν αυτόπτες μάρτυρες. Οι ίδιοι πραγματικά δεν μπορούσαν να εξηγήσουν την βίαιη επίθεση που δέχτηκε από το συνάδελφό του, ο οποίος μάλιστα κινήθηκε πισώπλατα…

Το Creta24 επικοινώνησε με τον πρόεδρο του συνδικαλιστικού σωματείου της ανατολικής Κρήτης, ζητώντας του να τοποθετηθεί για την επίθεση που δέχτηκε. Ο ίδιος μας είπε ότι δεν θέλει να κάνει κανένα απολύτως σχόλιο.

 

Περιστατικό βίας σε αστυνομικό

 

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ