ΔΙΕΘΝΗ

Δείτε βίντεο: Η στιγμή της συντριβής του αεροπλάνου του Ρουμάνου μεγιστάνα στην Ιταλία

Το αεροπλάνο είχε απογειωθεί από αεροδρόμιο του Μιλάνου με προορισμό τη Σαρδηνία αλλά τελικά συνετρίβη σε ένα άδειο κτίριο στο προάστιο Σαν Ντονάτο Μιλανέζε, μόλις 11 λεπτά μετά την απογείωσή του – Από το τραγικό δυστύχημα χάθηκαν δύο οικογένειες

Συγκλονίζει το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες και δείχνει τη συντριβή στο Μιλάνο του μονοκινητήριου αεροπλάνου στο οποίο επέβαινε ο Ρουμάνος μεγιστάνας, Νταν Πετρέσκου, η σύζυγός του και ο γιος τους.

Το αεροπλάνο με τους οκτώ επιβαίνοντες είχε απογειωθεί από αεροδρόμιο του Μιλάνου με προορισμό τη Σαρδηνία αλλά τελικά συνετρίβη σε ένα άδειο κτίριο στο προάστιο Σαν Ντονάτο Μιλανέζε, μόλις 11 λεπτά μετά την απογείωσή του

Από την συντριβή του αεροπλάνου έχασαν τη ζωή τους και οι οκτώ επιβαίνοντες.

Εκτός από τον Πετρέσκου, ο οποίος ήταν ένας από τους πλουσιότερους Ρουμάνους, τη σύζυγό του και τον γιό τους, στο αεροπλάνο επέβαιναν ο 32χρονος Ιταλός Φίλιππο Νασιμπένε, η 34χρονη σύζυγός του Στεφανί Καρολίν Αλεξαντρέσκου και το μικρό παιδί τους το οποίο είχε βαφτιστεί λίγες ώρες νωρίτερα. Μέσα στο αεροπλάνο ήταν και η μητέρα της Στεφανί.

Το όγδοο θύμα ήταν ένας Καναδός φίλος του Νταν Πετρέσκου.

Τα αίτια της συντριβής του αεροσκάφους, το οποίο είχε αγοράσει ο Πετρέσκου το 2015 μαζί με τον Βόβα Κον, πρώην μέτοχο της Ντιναμό Βουκουρεστίου, διερευνώνται από τις αρμόδιες ιταλικές αρχές. Προς το παρόν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό συμβάν παραμένουν άγνωστες.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ