ΔΙΑΦΟΡΑ

Δώρος Παναγίδης: Μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο – Σoκαριστική φωτογραφία (Pic)

 

Εξαιρετικά δύσκολες στιγμές για τον πρώην παίκτη του «Power of Love».

Μάχη για τη ζωή του έδωσε ο Δώρος Παναγίδης, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ «Power of Love».

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως φλέρταρε με τον θάνατο, καθώς νοσηλεύτηκε για μία εβδομάδα σε πολύ σοβαρή κατάσταση στην καρδιολογική πτέρυγα του νοσοκομείου, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία του.

Ανήρτησε, μάλιστα, και μία φωτογραφία πλήρως καλωδιωμένος, με τους διαδικτυακούς του φίλους να  δηλώνουν σοκαρισμένοι από αυτό που αντίκρισαν.

«7 μέρες στο καρδιολογικό σε σοβαρή κατάσταση. Την στιγμή που αντίκρισα τον θάνατο ‘’είδα’’ ποιοι φίλοι και συγγενείς ήταν δίπλα μου. Μέσα από την απογοήτευση για τους ανθρώπους που αγαπούσες, εκτιμούσες και είχες μες την ψυχή σου σαν φυλαχτό αποκτάς τη σοφία για να καταλάβεις ότι τελικά η αγάπη είναι μόρια στον αέρα και μπορείς να την συλλάβεις από παντού και από οποιονδήποτε.

Από αυτούς που είχες έξω από την σφαίρα της καλοπέρασης και της επιφανειακής σχέσης συμφερόντων, που αθόρυβα σ’ αγαπούν και σ’ εκτιμούν με ανιδιοτέλεια. Με κατανόηση, χωρίς κατάκριση, βλέποντας ότι το φως που έχεις μέσα σου υπερισχύει του σκοταδιού. Δεν είναι μήνυμα απαισιοδοξίας αλλά επαγρύπνησης. Είμαι ευγνώμων και νιώθω ευλογημένος. Το ενδιαφέρον και η αγάπη δεν σφραγίζεται με λόγια αλλά με πράξεις. Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να ζήσω και που με φώτισε να καταλάβω ποιους τελικά πρέπει να εκτιμώ», έγραψε ως λεζάντα.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ