ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Η 3η Historica είναι εδώ

www.HZphotography.gr

Η 3η Historica είναι εδώ… Από 7 έως 10 Οκτωβρίου 2021, η εκδήλωση για τους λάτρεις των Vintage ποδηλάτων, θα διεξαχθεί για τρίτη φορά στη Ρόδο μετά το 2018 και το 2019, αφού λόγω κορωνοϊού πέρσι δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθεί. Η 3η Historica είναι έτοιμη να ανοίξει τα φτερά της και να υποδεχθεί τους λάτρεις του ποδηλάτου, αλλά κι αυτούς που έγραψαν τις «χρυσές» σελίδες στην ιστορία της ποδηλασίας.

Η 3η Historica θα είναι ένα τετραήμερο ποδηλατικό γεγονός, όπου ποδηλάτες απ’ όλο τον κόσμο θα συναντηθούν στη Ρόδο για να ξαναζήσουν το πνεύμα μίας παλαιότερης εποχής με τα αγαπημένα τους ποδήλατα από το 1987 και παλαιότερα. Η ιστορική διαδρομή της ποδηλατοβόλτας θα περάσει από ιστορικούς χώρους και παραδοσιακά χωριά της Ρόδου, ενώ οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν για μία ακόμη φορά τον πολιτισμό και θα γευθούν την τοπική κουζίνα και τα προϊόντα της ροδίτικης Γης.

Στις εκδηλώσεις του τετραημέρου θα περιλαμβάνεται, η έκθεση ιστορικών ποδηλάτων στο «Νεστορίδειο» Μέθαρο, ποδηλατοβόλτα στο νησί της Ρόδου, διασυλλογικός αγώνας πίστας και βραβεύσεις ιστορικών ποδηλάτων. Και όλα αυτά φυσικά, μέσα από τις… χιλιάδες αναμνήσεις που θα ζωντανέψουν ξανά, θα θυμίσουν στους παλαιότερους και θα μάθουν στους νεότερους, τις χρυσές σελίδες που έγραψε η Ρόδος στην ποδηλασία. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και η 3η Historica προετοιμάζεται για να ανοίξει τις πύλες της από 7 έως 10 Οκτωβρίου, μέσα από μία σειρά εκδηλώσεων που αφορούν την ποδηλασία και θα ζωντανέψουν μνήμες του παρελθόντος.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ