ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Η Περιφέρεια στηρίζει το ερασιτεχνικό θέατρο

 

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην προσπάθεια της να στηρίξει το ερασιτεχνικό θέατρο αποδέχθηκε αίτημα για συνεργασία με την θεατρική ομάδα «Ότι Νάναι» και την προβολή παραστάσεων της κωμωδίας «Ερωτόκριτος εναντίον Δράκουλα». Οι παραστάσεις θα δοθούν στο Δημοτικό Θέατρο στις 21,22,23,και 24 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης την 9 η βραδινή.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν οι διοργανωτές μαζί με τους πρωταγωνιστές του έργου αναφέρθηκαν
κυρίως στην στήριξη της Περιφέρειας και στην ανταπόκριση του κόσμου.

Ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος για τον πολιτισμό Κάλλιστος Διακογεωργίου ενημέρωσε πως οι εισπράξεις των παραστάσεων, που θα είναι προαιρετικές, θα μοιρασθούν, στον σύλλογο καρκινοπαθών, στο κέντρο «Ελπίδα», στο Μουσικό σχολείο, και στην κα Μαρία Τσουρούτη, η οποία έχασε την όραση της και έχει μεγάλη ανάγκη οικονομικής στήριξης για τις συνεχείς ιατρικές παρεμβάσεις.

Είπε επίσης, πως συμφώνησε με την θεατρική ομάδα και την υπεύθυνη της κα Χατζησάββα, να δρομολογηθούν και παραστάσεις σε χωριά που έχουν την δυνατότητα και θέλουν να δουν θέατρο.

Ο σκηνοθέτης του έργου Νικήτας Μουστάκης ευχαρίστησε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ιδιαίτερα τον Κάλλιστο Διακογεωργίου γιατί, όπως τόνισε, βρήκαμε ανοικτή πόρτα και ανοικτά αυτιά, παρά το ότι δεν είμαστε σύλλογος, αλλά μία ομάδα φίλων που αυτό που κάνουμε το κάνουμε με πολύ αγάπη και διάθεση προσφοράς.

Το Γραφείο Τύπου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ