ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ιωάννης Παππάς: Χρηματοδότηση έργων πνοής για Δ.Ε.Υ.Α

Ο Ιωάννης Παππάς, βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, με τον Βασίλη Μανέττα, πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ και τον Γιώργο Υψηλάντη, γενικό διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α.Ρ, πραγματοποίησαν επίσκεψη στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα όπου ανέπτυξαν ουσιαστικό και παραγωγικόδιάλογο για θέματα χρηματοδότησης έργων της ΔΕΥΑΡ. Πρόκειται για έργα πνοής που είναι αναγκαία και θα αναβαθμίσουν το δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσηςγια το νησί της Ρόδου.

Επιπλέον ο κ. Παππάς ζήτησε την υποστήριξη και την άμεση ένταξη για χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» της μελέτης τηςΔ.Ε.Υ.Α. Καλύμνου για την « ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ», με προϋπολογισμό 1.200.000,00€, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες ύδρευσης σε Κάλυμνο, Τέλενδο και Ψέριμο.

Ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών αναγνώρισε την ανάγκη να προχωρήσουν τα έργα και δεσμεύτηκε από την πλευρά του να προωθήσει την χρηματοδότηση τους αξιοποιώντας τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία.

Ο Ιωάννης Παππάς ευχαρίστησε τον κ. Πέτσα για την εποικοδομητική συνάντηση και την αρωγή του στις ανάγκες των νησιών μας.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ