ΔΙΑΦΟΡΑ

Καταπέλτης ο Αλέξης Κούγιας για Λάκη Λαζόπουλο: «Τον συνάντησα, αλλά επειδή ήταν με την κόρη του δεν…»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην Super Κατερίνα και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη για την μάχη του με τον καρκίνο και την κόντρα του με τον Λάκη Λαζόπουλο, ενώ αποκάλυψε ότι τον συνάντησε, αλλά δεν τον έδειρε επειδή ήταν με την κόρη του.

«Όταν σου χτυπήσει την πόρτα ο καρκίνος, εκείνη την στιγμή υφίστασαι ένα σοκ. Είχα ένα ατύχημα του αγίου Νεκταρίου, έκανα νηστεία 40 μέρες μετά από παιδάκι και μετά είπα να κάνω εξετάσεις. Εκεί βρέθηκε ότι ενώ τον Σεπτέμβριο ήταν όλα καθαρά, είχα μια υπερβολική αύξηση στους καρκινικούς δείκτες. Βρέθηκε ότι έχω έναν όγκο πολύ κοντά στους λεμφαδένες.

Εκεί στον γιατρό ρε π… δεν σκοτωνόμουν; Απεδείχθη ότι ήταν επιθετικός καρκίνος και μάλιστα τελευταία είχε μια μικρή υποτροπή, η οποία ήταν δικαιολογημένη λόγω της επιθετικότητας του καρκίνου, για αυτό κάνω το τελευταίο διάστημα ακτινοθεραπείες κι ορμονοθεραπείες μαζί’ ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Χωρίς να του έχω κάνει τίποτα, λέει ότι ο Κούγιας παραδέχτηκε ότι με έδειρε. Δεν κατάλαβα γιατί στοχοποίησε εμένα. Τον είχα βοηθήσει πολύ στην υπόθεση του Therapin… Μου ευγωμονούσε που τον έσωσα. Επί 8 χρόνια με παρουσίαζε κοντό και δυστυχώς για αυτόν είμαι 1.79.

Από αυτόν καμιά δεκαριά πόντους πιο ψηλός. Είναι τελείως διαφορετικό να σε παίρνουν οι κάμερες από κάτω. Είπε το ακραίο ότι είμαι τόσο χυδαία προσωπικότητα, που η σφαίρα που σκότωσε τον αείμνηστο Γρηγορόπουλο, βρήκε λάθος Αλέξη. Ο γιος μου μού έλεγε, όταν είχαν χωρίσει, ότι μπαμπά αυτός ο γελοίος πάλι λέει για εσένα και γελούσε…

Εγώ το λέω ότι ο Λαζόπουλος ήταν τυχερός τότε γιατί εγώ είμαι μεγαλωμένος σε γειτονιά που έχω μάθει ότι αυτά που με αφορούν περοσωπικά να μην βάζω τα δικαστήρια στην μέση.

Δεν απειλώ ότι θα σκοτώσω κάποιον, αλλά ένα χέρι ξύλο έπρεπε να το φάει… Τον έχω συναντήσει και δεν τον έδειρα γιατί ήταν με την κόρη του… Το πρόβλημά μου είναι ότι όταν τον συναντώ, δεν μπορώ να συγκρατηθώ… Έκανε ξακαθάρισμα προσωπικών για μήνες, όχι σάτιρα» είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας.

athensmagazine.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ