ΔΙΑΦΟΡΑ

Κατερίνα Καινούργιου: Σεξιστική επίθεση του Ανδρέα Θεοδωρόπουλου – «Ενώπιόν σας έχετε δικηγόρο, όχι πλαστικό»

Για την υπόθεση των πολλαπλών βιασμών και εκπόρνευσης της 12χρονης από τα Σεπόλια μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο δικηγόρος, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος θα αναλάβει την υπεράσπιση ανδρών που φέρονται να έχουν συνομιλήσει με το ανήλικο κορίτσι. Ο δικηγόρος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την υπόθεση, ζήτησε να αποχωρήσει λόγω υποχρεώσεων. Χωρίς ωστόσο να τοποθετηθεί για την υπόθεση ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ανέφερε αρχικά: «Την τελευταία φορά που μιλήσαμε κυρία Καινούργιου μου είπατε ότι δεν θέλετε κάποια επικοινωνία μαζί μου. Για να σας πω το εξής βγήκα, ότι είπατε για το ποιόν των δικηγόρων, δεν ξέρω γιατί τα βάζετε με τους δικηγόρους».

«Βγήκατε για να μου την πείτε για την τελευταία φορά;», αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου. «Και να ξέρετε ότι ενώπιόν σας έχετε δικηγόρο και όχι πλαστικό χειρουργό», είπε ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος αποχωρώντας από το πλάνο.

(Το σχετικό απόσπασμα από το 03:38′ και μετά)

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να απαντήσει μετά την επίθεση που δέχτηκε στον αέρα. «Να απαντήσω δύο λεπτά γιατί είναι πολύ εύκολο όλο αυτό. Θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι πιο έξυπνο να πει. Το να με χτυπάτε, ένας άντρας, σε αυτό το κομμάτι, πραγματικά γελάω. Είστε απλά γελοίος. Ποτέ ξανά σε αυτή την εκπομπή. Δεσμεύεστε;» είπε απευθυνόμενη στους συνεργάτες της.

reader.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ