ΔΙΑΦΟΡΑ

Λάκης Γαβαλάς: «Ο Καράβας ήταν σαν ταβερνιάρης και η Ζενεβιέβ νομίζεις ότι έχει πρακτορείο υδραυλικών»

Ο Λάκης Γαβαλάς σε συνέντευξή του στο Πρωινό και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη, σχολιάζει το GNTM, τον Γιώργο Καράβα, αλλά και τα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Ο Λάκης Γαβαλάς περνάει από κόσκινο όλους όσους συμμετείχαν στον τελικό του GNTM

Για τον τελικό του ριάλιτι μοντέλων, ο σχεδιαστής υπογράμμισε «δεν υπάρχει πολλή μόδα και μετά από αυτά που είδα τελευταία, τι να με ενδιαφέρει; Μία Κουλιανού που ήταν σαν τροχονόμος, ο Καράβας που ήταν σαν ταβερνιάρης “ελάτε εδώ το καλό κρέας”. Κρίμα το αγόρι που το λατρεύω κιόλας. Η Ζενεβιέβ νομίζεις ότι έχει πρακτορείο υδραυλικών. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν ξέρω τι έκανε εκεί, ενώ αρχικά την είχα υποστηρίξει. Δε μου άρεσε σ’ αυτή τη θέση. Δεν το έχει, είναι ένα υπέροχο κορίτσι που ξέρει να περπατάει, αλλά σε αυτή την εκπομπή δε μου έλεγε κάτι».

Η αρνητική κριτική του Λάκη Γαβαλά και για το “Dancing with the stars”

Όσον αφορά τη Βίκυ Καγιά, ο Λάκης Γαβαλάς επεσήμανε ότι «έκαναν ένα μεγάλο λάθος. Την έβαλαν σε ένα άλλο σόου που κάνει 5%, δηλαδή δεν καταλαβαίνω κι αυτό το Star. Το Dancing with the stars το βρίσκω λίγο σαχλούτσικο. Δηλαδή, αυτά τα αστεία τους, με αυτό το στιλάκι, με αυτούς τους ανθρώπους που συμμετέχουν ειδικά στην κριτική επιτροπή. Δεν θέλω να ξέρω τίποτα. Ούτε σε κατασκήνωση δεν θα ήμουν μαζί τους».
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ