ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε 61χρονη πέντε μέρες μετά το εμβόλιο της Astrazeneca: «Νίκησε 3 φορές τον καρκίνο και έφυγε από αυτό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια νέα καταγγελία βλέπει το φως της δημοσιότητας από την οικογένεια και τον δικηγόρο 61χρονης η οποία όπως αναφέρουν έχασε την ζωή της πέντε ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 61χρονης, Αντώνης Σακαρούδης, μίλησε στο ΜEGA: «Έχω έγγραφο από το εμβολιαστικό κέντρο που η ίδια είχε δηλώσει όλα τα υποκείμενά νοσήματά της. Και της είχαν δώσει άδεια να μπορέσει να υποβληθεί στον εμβολιασμό. Προφανώς δεν υπήρχαν οδηγίες από την Astrazeneca τους γιατρούς ότι κάποιοι συμπολίτες μας δεν θα υποβληθούν στον εμβολιασμό. Οι γιατροί στα εμβολιαστικά κέντρα λειτουργούν με βάση τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και των εταιρειών. Η ίδια είχε ρωτήσει και το δικό της γιατρό, όλοι είχαν δώσει τη συγκατάθεσή τους εμβολιαστεί».

Είπε ακόμα ότι την Τετάρτη θα καταθέσει εξ’ ονόματος της οικογένειας μηνυτήρια αναφορά για ανθρωποκτονία.

Ο κ. Βασίλης, γιος της 61χρονης, περιέγραψε πότε εμβολιάστηκε η μητέρα του και όσα συνέβησαν έως ότου να καταλήξει. «Έκανε το Σάββατο 27 Μαρτίου το εμβόλιο, αργά το ίδιο βράδυ τις έπεσε το οξυγόνο. Μετά ήταν μια χαρά, πήγε στη δουλειά της. Την Τετάρτη μου είπε ότι θα καθόταν σπίτι. Δεν ένιωθε καλά και εκανε τεστ covid και ακτινογραφία. Μιλήσαμε στη 13:00. Ήταν αρνητική στον κορωνοϊό, ενώ η ακτινογραφία ήταν καθαρή. 13:15 την ξανά πήρα τηλέφωνο και δεν μου απάντησε. Μπήκε στην κάμερα που είχαμε και την είδα να έχει σβήσει».

Σύμφωνα με την νεκροψία, η 61χρονη, κατέληξε από θρόμβωση.

 


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ