ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Νέο ξεκίνημα του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού

 

Η τροποποίηση του καταστατικού του ΠΡΟΤΟΥΡ, ώστε να μπορεί να λειτουργεί ευέλικτα και ουσιαστικά, συζητήθηκε προχθές στη γενική συνέλευση των μελών του.

«Συμφωνήσαμε όλοι στην αναγκαιότητα να λειτουργήσει ο Οργανισμός και να ξαναμπεί η Ρόδος στον χάρτη της αγοράς. Αυτό που θα ζήσουμε, Ιούνιο χωρίς τουρίστες και με κλειστά ξενοδοχεία, δεν το έχουμε ξαναζήσει ποτέ.

Πρέπει να γίνει ένα masterplan με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα» δήλωσε χθες ο πρόεδρος του δ.σ. Αλέξανδρος Κολιάδης, σημειώνοντας πως ο Οργανισμός δεν θα πρέπει να περιορίζεται στις χρηματοδοτήσεις των μελών του, αλλά να μπορεί να αξιοποιεί και άλλες πηγές όπως τα ευρωπαϊκά προγράμματα.

Το δ.σ. του Οργανισμού θα είναι 15μελές, με τη συμμετοχή 8 αιρετών και 7 εκπροσώπων φορέων όπως η Ενωση Ξενοδόχων, τα τουριστικά καταλύματα, οι πράκτορες, ο Εμπορικός Σύλλογος, ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων και ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Λίνδου. Πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής αναλαμβάνει ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μανώλης Μαρκόπουλος.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ