ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκος Χαρδαλιάς: Εμπρηστικές επιθέσεις στα μαγαζιά της γυναίκας του στο Βύρωνα

Εμπρηστικές επιθέσεις στις επιχειρήσεις που διατηρεί η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά στο Βύρωνα πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Κυριακής.

Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής οι δράστες τοποθέτησαν εμπρηστικούς μηχανισμούς στο γυμναστήριο και στο κατάστημα ένδυσης που διατηρεί η γυναίκα του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά στη λεωφόρο Φορμίωνος, στον Βύρωνα.

Οι ζημιές από την επίθεση είναι μεγάλες και τα καταστήματα αποκλείστηκαν με κορδέλες της αστυνομίας ενώ ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της επίθεσης, ούτε ποιοι την πραγματοποίησαν

Οι ζημιές είναι μεγάλες και τα καταστήματα αποκλείστηκαν με κορδέλες της Αστυνομίας. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι επιτέθηκαν και γιατί.

Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 2 οχήματα.Στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Σημειώνεται, ότι προσήχθησαν πέντε άτομα, τα οποία αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα, αφού, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

Aπό newsit.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ