ΕΛΛΑΔΑ

Οδηγός δικύκλου στην Δάφνη έπεσε σε πέτρα από δημόσια έργα και τραυματίστηκε σοβαρά: «Φιλαράκι ένα συγγνώμη» (pic)

Καταγγελία για το περιστατικό που έγινε στον δήμο Δάφνης-Υμηττού και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμού ενός οδηγού.

Το να γίνονται έργα στους δήμους είναι καλό γιατί αναβαθμίζονται οι περιοχές. Το να γίνονται πρόχειρα όμως δεν βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση και εγκυμονεί πολλούς κινδύνους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το περιστατικό που έγινε το Σάββατο στον δήμο Δάφνης-Υμηττού και είδε το φως της δημοσιότητας μέσω καταγγελίας που έγινε στο Facebook.

Σε ένα σημείο της περιοχής όπου γίνονται έργα, μία πέτρα ήταν παρατημένη στον δρόμο, με αποτέλεσμα ένα μηχανάκι που περνούσε από την περιοχή να προσκρούσει πάνω της, με αποτέλεσμα ο οδηγός του να πέσει στην άσφαλτο και να τραυματιστεί σοβαρά.

Αναλυτικά η ανάρτηση…

«04/07/2021 ώρα 03:10 π.μ. στον δήμο Δάφνης – Υμμητού άνθρωπος, οδηγώντας δίκυκλο, προσέκρουσε πάνω σε εκτεθιμένη πέτρα στο οδόστρωμα από έργα που γίνονται στο σημείο τις τελευταίες μέρες. Τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ σε πολύ κρίσιμη κατάσταση (εσωτερική αιμορραγία, άνοιγμα κρανίου) και αυτή τη στιγμή η τύχη του αγνοείται. Τώρα ίσως να είναι περιττό και “λίγο” αυτό που κάνω. Έχουμε χρέος όμως , ως πολίτες, να κοιτάμε το μερίδιο ευθύνης μας όταν η ηγεσία που “διαλέξαμε”, τουλάχιστον σε δημοτικό επίπεδο, προχωρά σε εποπτεία μεγάλων έργων με επικίνδυνα οικοδομικά υλικά χωρίς(!) να κλείσει ολοκληρωτικά τον δρόμο. Για την ακρίβεια δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο. Στο τέλος της ημέρας παραμένουν όλα εκτεθειμένα, χωρίς καμία φωτεινή σήμανση. Καρότσια με παιδιά, ηλικιωμένοι, οδηγοί πραγματοποιούν καθημερινή διέλευση. Σήμερα όμως είναι ένα διαφορετικό βράδυ. Η επικοινωνία μου με παράγοντες του δήμου έχει να επισημάνει τα χειρότερα για την αντιμετώπιση της ηγεσίας ως προς τα προβλήματα τέτοιου τύπου.

Φιλαράκι ένα συγγνώμη στο χρωστάμε και είναι το ελάχιστο που μπορώ να σου πω.

Υ.Γ 1 Ας μη θίξω θέματα ευθύνης για τη μη έγκαιρη έλευση του ασθενοφόρου, Σάββατο βράδυ που δυστυχώς η χώρα έχει αρνητικά ρεκόρ σε τροχαία.

Υ.Γ 2 Προδικάζω μηνύματα τύπου “δεν είναι ευθύνη του δήμου”, ” ο εργολάβος φταίει”, “αυτός τι έκανε έξω τέτοια ώρα” και αυτά τα χαριτωμένα, ξέρετε εσείς.

Υ.Γ 3 Ελπίζω σε κυβερνητικό επίπεδο να περισσέψει κάνα 150αρι να πάρουμε κάνα ασθενοφόρο ή κάνα φωτεινό σηματοδότη, όχι;;»ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ