ΕΛΛΑΔΑ

Πάσχα στο χωριό: Παροχή βοήθειας με τα αυτοκίνητα φορτωμένα, πολίτης πέρασε τα διόδια με τα πόδια (vid)

Αποφασισμένοι για Πάσχα στο χωριό είναι οι πολίτες που περνούν τα διόδια. 

Ακόμα αυστηρότεροι είναι οι έλεγχοι της αστυνομίας στα διόδια, αφού από σήμερα είναι ελεύθερες οι διαδημοτικές μετακινήσεις.

Οι αστυνομικοί «ξεσκονίζουν» όχι μόνο τα απαραίτητα έγγραφα μετακίνησης, αλλά και τα κινητά τηλέφωνα.

Οι πολίτες είναι αποφασισμένοι να κάνουν Πάσχα στο χωριό και περνάνε τα διόδια ακόμα και με τα πόδια, όπως ένας κύριος σε ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Η απελευθέρωση των διαδημοτικών μετακινήσεων, δημιούργησε κίνηση και καθυστερήσεις στα διόδια της Ελευσίνας, καθώς οι έλεγχοι της αστυνομίας είναι εξονυχιστικοί.

Οι αστυνομικοί δεν περιορίζονται μόνο στα έγγραφα μετακίνησης αφού ελέγχουν ακόμα και τα μηνύματα με τον κωδικό 6.

Αρκετοί είναι οι οδηγοί που και σήμερα επικαλέστηκαν παροχή βοήθειας σε ηλικιωμένο άτομο, μόνο που οι σούβλες και οι βαλίτσες, τους πρόδωσαν.

https://player.glomex.com/integration/1.516.0/iframe-player.html?origin=fullpage&pageUrl=https%3A%2F%2Fplayer.glomex.com%2Fintegration%2F1.516.0%2Fiframe-player.html%3Forigin%3Diframe%26pageUrl%3Dhttps%253A%252F%252Fwww.gazzetta.gr%26integrationId%3Deexbs13jsegihuu%26playlistId%3Dv-cb0ep03qdknt-se%26playlistIndex%3D0&integrationId=eexbs13jsegihuu&playlistId=v-cb0ep03qdknt-se&playlistIndex=0ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ