ΔΙΑΦΟΡΑ

Ρέθυμνο: Σε κρίσιμη κατάσταση ο άνδρας που άνοιξε πυρ και σκότωσε γυναίκα

Σε κρίσιμη κατάσταση είναι η υγεία του άνδρα που πυροβόλησε και σκότωσε γυναίκα στο Πάνορμο Ρεθύμνου και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε – Ποια η σχέση μεταξύ τους.

Νέο έγκλημα σοκάρει την τοπική κοινωνία στην Κρήτη, με γυναίκα να χάνει τη ζωή της από σφαίρα πυροβόλου όπλου, όταν ο δράστης εισήλθε στο χώρο όπου εργαζόταν στο Πάνορμο Ρεθύμνου και την πυροβόλησε. Στη συνέχεια, ο δράστης σε κοντινή απόσταση από το κατάστημα αυτοπυροβολήθηκε. Η γυναίκα μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της από τα τραύματα του όπλου.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν και εντόπισαν τον δράστη, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Ο άνδρας ηλικίας 50 ετών και η γυναίκα ηλικίας 46 ετών γνωριζόντουσαν και διατηρούσαν, λόγω εργασίας, φιλικές σχέσεις, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ύστερα από διαπληκτισμό η γυναίκα πήγε να φύγει και ο άνδρας την πυροβόλησε στην ωμοπλάτη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ