ΔΙΑΦΟΡΑ

Σέρρες: Για τα μάτια μία κοπέλας το άγριο φονικό – 22χρονος μαχαίρωσε 20χρονο στην καρδιά και εξαφανίστηκε

«Παγωμένη» η τοπική κοινωνία.

Σέρρες: Για τα μάτια μίας κοπέλας έγινε το άγριο φονικό, με θύμα έναν 20χρονο, ο οποίος μαχαιρώθηκε στην καρδιά από έναν 22χρονο, στην περιοχή Άνω Καμήλα, μετά τη 1 τα ξημερώματα Τρίτης.

Ο άτυχος 20χρονος από το Μητρούσι Σερρών, φέρεται ότι είχε συνάψει δεσμό με την πρώην κοπέλα του 22χρονου από το Λιβαδοχώρι, ο οποίος είχε επισκεφτεί συγγενικό του πρόσωπο στην Άνω Καμήλα.

Μάλιστα, ο θύτης και το θύμα βρίσκονταν στην ίδια παρέα, στο πάρκο του χωριού και τίποτα δεν έδειχνε τι θα ακολουθούσε.

Η ερωτική αντιζηλία η αιτία για το άγριο φονικό στις Σέρρες

Ωστόσο, εντελώς ξαφνικά, οι δυο νέοι άρχισαν να καυγαδίζουν και ο 22χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στον 20χρονο, χτυπώντας τον στην καρδιακή χώρα, με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος, με τον θάνατό του να είναι ακαριαίος, ενώ ο 22χρονος τράπηκε σε φυγή.

Τα στοιχεία του, όμως, είναι γνωστά στις αστυνομικές αρχές και το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του βρίσκεται σε εξέλιξη, με έρευνες τόσο σε σπίτια συγγενών του στην Άνω Καμήλα και στο Λιβαδοχώρι, όσο και σε υπαίθρια σημεία όπου μπορεί να κρύβεται.

Την ίδια ώρα, οι αυτόπτες μάρτυρες του φονικού δίνουν καταθέσεις στους αστυνομικούς και σχηματίζουν δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων σε βάρος του θύτη.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ