ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor 4: Αυτό ήταν το μήνυμα του Λιβάνη για τη Μαριαλένα

Το βίντεο που δεν προβλήθηκε ποτέ!

Το… γαϊτανάκι της σχέσης του Γιώργου Λιβάνη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη συνεχίζεται κανονικά με αφορμή όσα γίνονται στο Survivor, με τον πρώτο να μην εμφανίζεται στο έπαθλο επικοινωνίας, αλλά το «Ευτυχείτε» να βρίσκει τη λύση.

Η παίκτρια της μπλε ομάδας έχει απασχολήσει αρκετά με την σχέση της με τον τραγουδιστή, ο οποίος ωστόσο δεν της έστειλε κάποιο μήνυμα στο έπαθλο επικοινωνίας.

Survivor 4: Το… βίντεο του Λιβάνη στη Μαριαλένα για το έπαθλο επικοινωνίας

Το γεγονός αυτό εξέπληξε τόσο τους τηλεθεατές όσο και την ίδια καθώς στο συγκεκριμένο επεισόδιο είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είναι ο Γιώργος στο έπαθλο επικοινωνίας, αλλά δεν ήταν και καταλαβαίνω τον λόγο που δεν ήταν.

Μπορεί κάλλιστα η σχέση μου με τον Σάκη να παρεξηγηθεί αλλά δεν υπάρχει κάτι ερωτικό και αυτό το έχει ξεκαθαρίσει και ο Σάκης κι εγώ. Από την μεριά του Γιώργου μπορώ να καταλάβω ότι ίσως να μην του αρέσει αυτό που βλέπει αλλά εγώ περιμένω την στιγμή που θα βγω έξω από το παιχνίδι να του εξηγήσω δυο πράγματα και να καταλάβει».

Για αυτό λοιπόν, το «Ευτυχείτε» αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα το βίντεο αυτό και έφτιαξε ένα καινούργιο, με τον Γιώργο Λιβάνη να στέλνει το δικό του μήνυμα στην αγαπημένη του.

Survivor 4: Καμία Μαριαλένα – Με αυτήν έχει σχέση ο Λιβάνης

Μπορεί να έχουν ακουστεί πολλά για τη σχέση του Γιώργου Λιβάνη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, όπως και το πώς έχει επηρεαστεί στο Survivor με την ύπαρξη του Σάκη Κατσούλη, αλλά φαίνεται πως για τον τραγουδιστή υπάρχει πια άλλη.

Ένας φίλος του Σάκη αναφέρθηκε στο θέμα, καθώς και στο πώς γνωρίζει τους συμμετέχοντες στο… ερωτικό τρίγωνο.

Survivor 4: «Φουντώνουν» οι φήμες για σχέση του Λιβάνη

«Ο Σάκης είναι συμπαθέστατος. Η Μαριαλένα όταν ήταν πιτσιρίκα δούλευε στο μαγαζί μου και ο Σάκης ήταν τερματοφύλακας, δεν είχε ακόμα επαφή με τα υπόλοιπα. Τον Σάκη τον γνωρίζω 2-3 χρόνια κι έχω να πω ότι μυρίζει επανασύνδεση. Κανένας δεν ξέρει με βεβαιότητα τι γίνεται εκεί μέσα. Ο Σάκης φαίνεται ότι είναι ενθουσιασμένος», είπε μεταξύ άλλων ενώ αναφέρθηκε και στον Γιώργο Λιβάνη…

«Είναι φίλος μου. Αυτή την περίοδο τρέχει πάρα πολύ με τα επαγγελματικά του και είναι πάρα πολύ καλά», ενώ όταν τον ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας αν έχει προχωρήσει την ζωή του η αντίδραση του είπε… πολλά.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ