ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor: Απίστευτο πώς βρίσκουν φαγητό οι παίκτες – Μεγάλη αποκάλυψη (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα όσα είπε ο Κώστας Φραγκολιάς στον αέρα του Happy Day για το παιχνίδι επιβίωσης και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συμμετέχοντες λόγω πείνας.

Δεν είναι μόνο τα αγωνίσματα, δεν είναι μόνο η κούραση είναι και η έλλειψη φαγητού που κάνει το Survivor δύσκολο και απαιτητικό για όσους μπαίνουν και κάνουν τα πάντα για να επιβιώσουν.

Ο Κώστας Φραγκολιάς μέσα από το Happy Day αποκάλυψε πως οι παίκτες ψάχνουν στα σκουπίδια, κοιτάζουν μέσα στα αυτοκίνητα της παραγωγής, ενώ επίσης δωροδοκούν σεκιουριτάδες και ντόπιους, προκειμένου να πάρουν κάποιο φαγώσιμο.

Όπως εξήγησε σε κοντινή απόσταση από τα πρόχειρα καταλύματα των παικτών του Survivor, γυρίζεται το παιχνίδι Exathlon, που ανήκει και αυτό στην Acun Medya, και εκεί πάνε οι παίκτες για να βρουν λίγο φαγητό.

Όσο για το ποιοι παίκτες βρίσκουν πιο εύκολα φαγητό στο Exathlon, ο Κώστας Φραγκολιάς απάντησε: «Οι πληροφορίες μου λένε ότι συνήθως είναι οι παίκτες της μπλε ομάδας, γιατί βρίσκονται πιο κοντά στο Exathlon. Εντάξει, να πούμε και την αλήθεια, η κοιλίτσα του Τζέιμς δεν έχει φύγει».

 

ΠΗΓΗ: protothema.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ