ΔΙΑΦΟΡΑ

Survivor spoiler 07/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Survivor spoiler 07/06: Μπορεί να έγινε ένα μικρό μπέρδεμα με τον παίκτη που κερδίσει ασυλία αλλά δεν αλλάζει κάτι στον υποψήφιο προς αποχώρηση!

Χτες είδαμε, όπως αναμενόταν, έναν σίφουνα Σάκη Κατσούλη, ο οποίος έπαιξε και για την Μαριαλένα και για τον… Τριαντάφυλλο ώστε να δώσει απαντήσεις στους “Amigos” για τις ειρωνείες τους στην φυγή του Ντάφυ από το Survivor! Ο Σάκης λοιπόν πήρε εύκολα την ασυλία και έδωσε υποψήφια την Καρολίνα, η οποία ο μόνος τρόπος να μην είναι υποψήφια θα είναι να κερδίσει τις επόμενες δύο ασυλίες σερί! Κάτι που δεν θα γίνει διότι σήμερα ΔΕΝ κερδίζει αυτή αλλά άλλος παίκτης, με το Athensmagazine.gr να σας έχει την διαρροή!

Από την άλλη στη σημερινή ασυλία αν κερδίσει ο Σάκης Κατσούλης αυτόματα δεν θα μπορεί να βγει υποψήφιος ούτε την τρίτη φορά ακόμα και αν χάσει στο παιχνίδι! Θα τα καταφέρει ή όχι;

 

Survivor spoiler 07/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση!

 

Survivor spoiler 07/06: Ποιος παίκτης κερδίζει την δεύτερη ατομική ασυλία της εβδομάδας;

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τον παίκτη που θα καταφέρει να κερδίσει την δεύτερη ατομική ασυλία και να δώσει έναν υποψήφιο προς αποχώρηση, μετά την Καρολίνα Καλύβα, η οποία είναι η πρώτη που βγήκε από το χθεσινό επεισόδιο!

Ποιος είναι ο παίκτης που κερδίζει σήμερα;

Αρχικά σας είχαμε πει πως κατά 90% είναι ο Σάκης αλλά τελικά έχουμε μίνι ανατροπή! Και λέμε μίνι διότι παρότι δεν παίρνει ασυλία ο Σάκης δεν αλλάζουν και πολλά αφού η ασυλία πάει στο… άλλο του μισό την Μαριαλένα Ρουμελιώτη! Μια η άλλη επομένως, γι’ αυτό και υπήρξε και το μπέρδεμα!

Survivor spoiler 07/06: Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση;

 

Survivor spoiler 07/06, ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση!

 

Όσο για τον δεύτερο υποψήφιο αυτός είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, οπότε δεν αλλάζει κάτι! Η στάση του στην αποχώρηση του Ντάφυ με το σκερτσάκι είναι κάτι που δεν άρεσε ούτε σε Μαριαλένα ούτε σε Σάκη και έτσι αποφασίζουν να τον δώσουν υποψήφιο!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ