ΔΙΑΦΟΡΑ

Τάσος Ξιαρχό: «Θέλει κότσια να αυτοκτονήσεις, ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα έχει εκπομπή» (Vid)

Με ένα βίντεο στο tik tok ο Τάσος Ξιαρχό έδωσε σημεία ζωής. Ο γνωστός χορογράφος και influencer απειλούσε να αυτοκτονήσει το μεσημέρι της Δευτέρας μετά τον σάλο που ξέσπασε από βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Τάσος Ξιαρχό ούτε λίγο ούτε πολύ έκανε bullying και body shaming σε μια κοπέλα που καθόταν δίπλα του σε ένα εστιατόριο. Αμέσως μετά ξέσπασε σάλος στα κοινωνικά δίκτυα με κύμα συμπαράστασης προς την κοπέλα και κατακραυγή προς τον Τάσο Ξιαρχό.

Ο χορογράφος μετά τα αρνητικά μηνύματα κι αφού έχασε έναν εκ των χορηγών του, απειλούσε να αυτοκτονήσει έχοντας καταναλώσει χάπια.

Μετά από κινητοποίηση φίλων του ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Λίγες ώρες μετά, κι αφού η υπόθεση εξελίχθηκε σε θρίλερ ο Τάσος Ξιαρχό εμφανίστηκε με βίντεο στο tik tok στο οποίο καταφέρεται μάλιστα κατά της παρουσιάστριας του Mega, Δανάης Μπάρκα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω. Θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μία ώρα ήμουν αναίσθητος παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη. Αντιθέτως είμαι ένας χαρούμενος άνθρωπος που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά. Αυτά προβάλλει η τιβι και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα το κορίτσι. Μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη. Όταν αποφασίσετε να στείλετε σε κάποιον την ευχή «εύχομαι να πεθάνεις τότε να σκεφτείτε και να ζητήσετε αν όντως αξίζει. Όταν εσείς πράξετε λάθος να εύχεστε κάποιος να σας χαϊδέψει την πλάτη και όχι να σας ευχηθεί να πεθάνετε.

Η συγγνώμη φίλοι μου δεν είναι μόνο λόγια. Και σήμερα ο τρόπος μου δεν είναι για να σας παραπλανήσω. Πολλοί θα πουν αυτός ψέματα έκανε για να τον λυπηθούν. Ε τότε, όσοι σκέφτηκαν έτσι, σκέφτονται μόνο κακοπροαίρετα. Όσο κατάπινα τα 50 χάπια έκλαιγα και τη στιγμή που λιποθύμησα είδα πολλές ωραίες στιγμές.

Για τέλος θα ζητήσω από τα πρωινά που έβγαιναν με ριγέ μπλούζες και χαμογελούσαν και αυτούς που έβαλαν τα ριγέ σήμερα φωτογραφίζοντάς τα να αναλογιστούν το τι είναι να χλευάζεις και να δημιουργείς μίσος και φόβο αντί να μιλήσουν και να πουν τι θα έπρεπε να κάνουμε. Ο κύριος Κοκλώνης σήμερα με έκραξε. Όπως και πολλοί διάσημοι. Χάρηκαν με το λάθος μου. Να είστε καλά φίλοι μου. Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια».ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ