ΕΛΛΑΔΑ

Θανατηφόρο τροχαίο στη Κρήτη: «Η μηχανή δεν είναι χτυπημένη» λέει ο πατέρας του 42χρονου

Παλεύει να κρατηθεί στη ζωή η 32χρονη.

Η οικογένεια του άτυχου Νάθαν -που έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο στο Μπαλί της Κρήτη- απευθύνει έκκληση προκειμένου να βρεθούν μάρτυρες.

Την Τετάρτη (21/4) συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον 42χρονο στην γενέτειρά του στην Κρήτη.

«Όποιος είδε κάτι και μπορεί να μας πει, τον παρακαλούμε να μας πει. Πήγαμε στο χώρο που έγινε το ατύχημα, αλλά δεν μπορέσαμε να βγάλουμε συμπέρασμα. Ο δρόμος εκεί είναι ταχείας κυκλοφορίας. Πήγαμε και είδαμε την μηχανή, δεν είναι χτυπημένη. Όχι, δεν είναι χτυπημένη από αριστερή μεριά, να πούμε ότι κάποιος τον χτύπησε και τον έβγαλε έξω. Τώρα αν κάποιος τον “έκλεισε” χωρίς να τον ακουμπήσει, δεν ξέρουμε. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να έγινε» είπε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του Νάθαν.

 

Τροχαίο στο Μπαλί Κρήτης

 

Κρίσιμη η κατάσταση της 32χρονης

Η σύζυγος του άτυχου 42χρονου ψυχορραγούσε πέντε μέρες δίπλα του, βρίσκεται στο νοσοκομείο και παλεύει να κρατηθεί στη ζωή.

Η μηχανή του ζευγαριού βγήκε από την πορεία, για άγνωστους ακόμα λόγους, και έπεσαν λίγα μέτρα μακριά από το δρόμο. Η βλάστηση ήταν πυκνή και η περιοχή ακατοίκητη και κανείς δεν τους είδε. Μάλιστα απέναντι από τον τόπο του δυστυχήματος, στον βόρειο οδικό άξονα Κρήτης, στο ύψος του Μπαλί, άνδρες της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης έκαναν εργασίες, άκουγαν κάποια βογγητά, αλλά νόμιζαν ότι ήταν ζώα.

Η 32χρονη παραμένει σε καταστολή στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή. «Η σύζυγός του νοσηλεύεται ακόμη στα Χανιά. Μας είπε ο γιατρός ότι δεν κέρδισε ακόμη τη ζωή, αλλά το “παλεύει”», δήλωσε ο πατέρας του θύματος. Ακόμα κανείς δεν ξέρει αν η Σβέτα, τραυματισμένη στο πλευρό του για πάνω από 120 ώρες, κατάλαβε τον θάνατο του συζύγου της ή αν έχασε τις αισθήσεις και δεν γνωρίζει την τραγική κατάληξη.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ