ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Εύβοια: Εικόνα σοκ από το φρικτό δυστύχημα με τους 3 νεκρούς

Ασύλληπτη τραγωδία στην Εύβοια με τρεις νεκρούς από ηλεκτροπληξία. Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι της κοινότητας Γυμνού Ευβοίας από το σοκαριστικό δυστύχημα.

Τρεις νεκροί είναι ο φρικτός απολογισμός των εργασιών υπογειοποίησης των καλωδίων της ΔΕΗ στο Γυμνό Ευβοίας.

Η εικόνα από το δυστύχημα σοκάρει.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ακολουθεί σκληρή εικόνα

«Στο Γυμνό Ευβοίας μεταβαίνουν υπεύθυνοι της ΔΕΔΔΗΕ και συνάδελφοι των τριών υπαλλήλων που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια έργων συντήρησης σε κολώνα της ΔΕΗ», ανέφερε στο Newsbomb.gr, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης.

Για τα αίτια του δυστυχήματος, ο κ. Αδαμίδης σημείωσε πως «ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά και περισσότερες διευκρινίσεις θα υπάρξουν τις επόμενες ώρες».

Τρεις νεκροί από ηλεκτροπληξία στην Εύβοια

Τρεις νεκροί από ηλεκτροπληξία στην Εύβοια

Νωρίτερα, ο πρόεδρος των τεχνικών της ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης ανέφερε στο Newsbomb.gr πως «Τρεις υπάλληλοι σε εργολαβική εταιρεία που συνεργάζεται με τη ΔΕΗ έχασαν τη ζωή τους, καθώς χτυπήθηκαν από ρεύμα ενώ άλλαζαν κολώνα».

Όπως είπε, «οι υπάλληλοι είχαν μετέβη στην περιοχή για να εκτελέσουν έργα του ΔΕΔΔΕΗ που αφορούσαν στην υπογειοποίηση των καλωδίων στο Γυμνό Ευβοίας».

Να αναφερθεί ότι ο ένας εκ των τριών βρέθηκε να κρέμεται από στύλο της ΔΕΗ, ενώ ακόμη 2 βρίσκονταν στο σημείο κάτω από την κολώνα φέροντας σοβαρά εγκαύματα σε όλο το σώμα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ένα όχημα της Πυροσβεστικής Χαλκίδας.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ