ΕΛΛΑΔΑ

Βιτριόλι: Μια φράση της Ιωάννας στην 35χρονη ήταν αρκετή; Ο διάλογος που αποκάλυψε ο δικηγόρος της

 

Δεν έχει ομολογήσει ακόμα η 35χρονη, είπε ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου. Επιβεβαίωσε ότι γνώριζε την 34χρονη. Αναρωτήθηκε: «Μια τέτοια επίθεση με αυτό τον τρόπο που έγινε παραπέμπει σε απόλυτα υγιή ψυχικά άνθρωπο;»

Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει η 34χρονη Ιωάννα ότι μια γυναίκα που γνώριζε ελάχιστα έφτιαχνε σατανικά και παράλογα σενάρια για την ίδια και σχεδίασε μια επίθεση εναντίον της με όπλο βιτριόλι, που την σημάδεψε για όλη της την ζωή.

Μια ημέρα μετά την σύλληψη της 35χρονης που φέρεται να είναι η δράστης της επίθεσης με βιτριόλι στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα εναντίον της 34χρονης Ιωάννας και οι αποκαλύψεις για την υπόθεση είναι πολλές.

Πως αντέδρασε η Ιωάννα όταν έμαθε για την σύλληψη της 35χρονης

Ο δικηγόρος της 34χρονης Απόστολος Λύτρας μιλώντας στον ΣΚΑΙ περιέγραψε κατ’ αρχήν πως αντέδρασε η Ιωάννα όταν της αποκάλυψε και αφού η προσαγωγή είχε μετατραπεί σε σύλληψη ποια είναι η γυναίκα που φέρεται να της επιτέθηκε.

Click4More «Πάγωσε» η 34χρονη Ιωάννα όταν έμαθε ποιος της έριξε το βιτριόλι! Αρνείται τα πάντα η 35χρονη

Όπως είπε ο γνωστός ποινικολόγος, η Ιωάννα «πάγωσε» και χρειάστηκαν μερικά δευτερόλεπτα για να του απαντήσει ότι την γνωρίζει και μάλθστα του είπε πως δεν θα μπορούσε να πάει σε εκείνη το μυαλό της.

Όπως είπε, η Ιωάννα του είπε ότι είναι απλά μια γνωστή της που την έχει δει πολύ λίγες φορές σε κοινωνικές εκδηλώσεις στην Αθήνα και μάλιστα πως το τον άνδρα που περιγράφεται ως το «τρίτο πρόσωπο» ούτε καν τον γνωρίζει. Και γι’ αυτό τον λόγο, επειδή δεν πήγαινε το μυαλό της, ποτέ δεν ανέφερε το όνομα της 35χρονης ούτε στον δικηγόρο της, αλλά ούτε και στις αστυνομικές αρχές.

Το μήνυμα που είχε στείλει η 35χρονη στην Ιωάννα

Ο Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε όμως και κάτι άλλο που δείχνει πως ο παραλογισμός μπορεί στο μυαλό ενός ανθρώπου να μεγαλοποιήσει ασήμαντα γεγονότα και να πλάσει ανύπαρκτα σενάρια. Όπως είπε, πριν από περίπου 2 χρόνια η 35χρονη έστειλε ένα μήνυμα στην Ιωάννα το οποίο δεν φάνταζε απειλητικό.

«Το μήνυμα το οποίο δέχθηκε ήταν άνευ σημασίας για να φτάσουμε στο σημείο να το πει στην αστυνομία. Και ακούστε και το πιο σημαντικό, αυτή η διαδικασία έγινε πριν από δύο χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι κάτι περίπλοκο. Της έστειλε ένα μήνυμα ‘’αν γνωρίζεις τον τάδε, η Ιωάννα απάντησε όχι απλά μου έστειλε αίτημα φιλίας’’ αυτός ήταν ο διάλογος», τόνισε ο δικηγόρος του θύματος.

Και ίσως αυτή η απάντηση να κόστισε στην Ιωάννα αυτόν τον απίστευτο τραυματισμό και μπορεί να της κόστιζε και την ζωή αν η επίθεση που έγινε εναντίον της έβρισκε ακόμα καλύτερα τον στόχο.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ