ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απαγόρευση κυκλοφορίας ΙΧ το βράδυ της Ανάστασης και την Κυριακή του Πάσχα σκέφτονται στο Μαξίμου

 

Ακόμα και απαγόρευση κυκλοφορίας των ΙΧ εξετάζουν στην κυβέρνηση ως ύστατο μέτρο για τις μέρες του Πάσχα. Ποιες μέρες και ποιες ώρες θα ισχύσει το μέτρο αυτό.

Σε κάθε ευκαιρία κυβερνητικοί αξιωματούχοι, από τον Στέλιο Πέτσα μέχρι και το Νίκο Χαρδαλιά δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να γίνουν ακόμα πιο σκληρά τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας τις μέρες του Πάσχα.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας των Ι.Χ. το βράδυ της Ανάστασης και ανήμερα το Πάσχα. Και αν τελικά αποφασισθεί, τότε η απαγόρευση θα τεθεί σε ισχύ από το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, μετά τις 8, που κλείνουν τα καταστήματα.

Το ενδεχόμενο για πιο αυστηρά μέτρα άφησε ανοικτό ο Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στο Live News και το Νίκο Ευαγγελάτο το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας.

Και όλο αυτό θα συμβεί προκειμένου να αποφευχθούν μεγάλα τραπέζια σε σπίτια συγγενών και φίλων τόσο το βράδυ της Ανάστασης όσο και την Κυριακή του Πάσχα.

Ο λόγος που γίνονται όλα αυτά είναι ένας και σοβαρός: Η εβδομάδα που διανύουμε είναι η πιο κρίσιμη.

Αν τελικά τα επόμενα 24ωρα ανακοινωθούν νέα μέτρα, αυτά θα είναι εκτός απροόπτου και τα τελευταία καθώς η κυβέρνηση, σχεδιάζει την επόμενη φάση, αυτή της σταδιακής επιστροφής στην κανονικότητα.

Τα όσα μάλιστα θα επακολουθήσουν περιγράφονται και στο αναλυτικό ρεπορτάζ του newsit.gr στο οποίο μπορεί κανείς να δει τα βήματα της επόμενης ημέρας έτσι όπως διαφάνηκαν από τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στο διάγγελμά του το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας.

Από newsit.grΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ