ΔΙΕΘΝΗ

Απειλές Τσελίκ πριν τον απόπλου του γεωτρύπανου «Αμπντουλχαμίντ Χαν» – «Μην δοκιμάζετε την αποφασιστικότητα της Τουρκίας»

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα αποστολή του γεωτρύπανου

«Αμπντουλχαμίντ Χαν» της Τουρκίας με τον εκπρόσωπο του κυβερνώντος κόμματος του ΑΚΡ να εξαπολύει απειλές κατά της Ελλάδας αλλά και της Δύσης.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, ο Ομέρ Τσελίκ έστειλε μήνυμα από τα Άδανα κανείς να μην «δοκιμάσει την αποφασιστικότητα της Τουρκίας», λέγοντας χαρακτηριστικά πως «το τέλος θα είναι μόνο απογοήτευση». Υποστήριξε, δε, πως όταν η Τουρκία αρχίζει έρευνες, η Ελλάδα αμέσως ξεκινά τις προκλήσεις.

Συγκεκριμένα, ο Ομέρ Τσελίκ δήλωσε: «Ας μην δοκιμάσουν την αποφασιστικότητα της Τουρκίας στο θέμα της χερσαίας πατρίδας, της γαλάζιας πατρίδας ή της εναέριας πατρίδας».

«Δεν θα δώσουμε σε κανέναν ούτε βότσαλο, ούτε σταγόνα νερό, ούτε μια σπιθαμή αέρα της πατρίδας μας. Σύντομα, ο πρόεδρος μας θα αποχαιρετήσει το γεωτρύπανο Αμπντουλχαμίντ Χαν από τη Μερσίνη. Πρόκειται για βήματα που γίνονται με αποφασιστικότητα και δύναμη για την προστασία των συμφερόντων τόσο της Τουρκίας όσο και της “ΤΔΒΚ”.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ