ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάνδρι: Πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της – Τι φώναζε όταν τη συνέλαβαν

 

Θρίλερ στο Χαλάνδρι, μετά το αιματηρό περιστατικό στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας.

Γυναίκα έστησε καρτέρι και πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της με παλιό περίστροφο, την ώρα που έμπαιναν μαζί μέσα στο σπίτι τους, κατά την επιστροφή από το σχολείο. Το κοριτσάκι τους είναι 12 ετών.

Ο 68χρονος οφθαλμίατρος φέρει σοβαρό τραύμα στην κοιλιά και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”, όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο οφθλαμίατρος είχε παράνομη σχέση με τη γυναίκα που τον πυροβόλησε και με την οποία απέκτησε το κοριτσάκι. Ο 68χρονος, πατέρας άλλων δύο παιδιών, αποφάσισε να μεγαλώσει ο ίδιος τη 12χρονη μαζί με τη σύζυγό του, με την οποία είναι πάρα πολλά χρόνια παντρεμένοι.

Σε βίντεο που εξασφάλισε το ethnos.gr, η γυναίκα που πυροβόλησε, μέσα από το περιπολικό ακούγεται να φωνάζει «μου απήγαγαν και μου βίαζαν το παιδί μου».

“Πολλές φορές έχει δείρει τη σύζυγο του γιατρού”

“Η γυναίκα αυτή έχει παιδί με το γιατρό, ο οποίος είναι παντρεμένος με μια άλλη γυναίκα και έχουν πάρει την επιμέλειά του παιδιού ο γιατρός και η νόμιμη σύζυγος του. Το παιδί είναι της δράστιδος η οποία δεν είχε παντρευτεί με το γιατρό. Ήταν εξωσυζυγική σχέση. Ερχόταν συχνά και τους ενοχλούσε η δράστις. Πολλές φορές έχει δείρει και τη σύζυγο του γιατρού. Όπου τους έβρισκε έχει δημιουργήσει περιστατικά” λέει στο newsit.gr, άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τη δράστιδα αλλά και την οικογένεια του γιατρού. Και προσθέτει: “Μάλιστα έχει χτυπήσει κι ένα άνθρωπο που πήγε να μπει στη μέση όταν επιτέθηκε στο γιατρό και στη γυναικά του. Έχουν γίνει πάρα πολλά περιστατικά και δεν ξέρω πως το κράτος είχε αφήσει μια τρελή να κυκλοφορεί. Συζητάγαμε πως αν δεν σκοτώσει κάποιον δεν θα την βάλουν μέσα στη φυλακή. Αυτό το παιδάκι έχει περάσει πάρα πολλά. Και δεν επιτρέπεται ένα μικρό παιδί να περνάει τόσα πολλά. Κι εμένα αν με έβλεπε και ήξερε ότι είμαι φίλος της οικογένειας θα μου επιτίθονταν.. Το παιδί σε όλα αυτά ήταν μπροστά. Πριν από χρόνια είχε αρπάξει το παιδί”

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

newsitΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ