ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκκληση από τον διοικητή του Νοσοκομείου Καρπάθου: Να κάνουν το τεστ όσοι ήρθαν σε επαφή με τα κρούσματα

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ρόδου και  Καρπάθου κ. Γρηγόρης Ρουμάνης, απευθύνει έκκληση προς εκείνους που έχουν έρθει σε επαφή με τα κρούσματα και ζητά, ειδικά με την ευκαιρία του κλιμακίου του ΕΟΔΥ στο νησί, να κάνουν το τεστ, έτσι ώστε να αποκλείσουμε κάθε πιθανότητα έξαρση του ιού στο νησί.

Να μην κρύβονται εκείνοι που ήρθαν σε επαφή με τα κρούσματα. Η ατομική ευθύνη και ο σεβασμός στους γύρω μας είναι κάτι που σήμερα έχει ανάγκη η Κάρπαθος. Για αυτό το λόγο ο πληθυσμός πρέπει να ελεγχθεί και είναι ευκαιρία η παρουσία του κλιμακίου του ΕΟΔΥ “.

Στην κοινωνία της Καρπάθου οι γνώμες διχάζονται, κάποιοι μιλούν για “πάρτυ” και συγκεντρώσεις, τόσο στα χωριά όσο και την πρωτεύουσα που πέρασαν δίχως να κατακριθούν. Ζητούν να υπάρχει άμεση ενημέρωση, οι έλεγχοι να φέρνουν αποτελέσματα, ενώ δε λείπουν και εκείνοι που κρίνουν τα rapid tests ενώ κάποιοι άλλοι θα προτιμούσαν να μην αναφέρονται πολλά και να περνά το θέμα πιο “σιωπηλά”.

Πέρα από την χαρτογράφηση των απόψεων να πούμε ότι το Νοσοκομείο έχει αποκλειστικά λόγο μέσα στο χώρο του και δεν μπορεί να επιβάλει την ατομική ευθύνη.

#PressGreece

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ