ΔΙΑΦΟΡΑ

Μόλις το είδε… χλόμιασε: Έκρυψε 13.000€ στο τζάκι και μόλις γύρισε ο άντρας της από την δουλειά το άναψε

Σιγά – σιγά έρχονται οι κρύες ημέρες και όσοι έχουμε σπίτι μας τζάκι, θα το ανάψουμε μόνο που για μία οικογένεια αυτή η ενέργεια είχε μία απρόσμενη εξέλιξη.

Συγκεκριμένα σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok παρουσιάζεται ένα κωμικοτραγικό περιστατικό που συνέβη σε μια γυναίκα στην Αθήνα, η οποία είδε τις οικονομίες της να γίνονται στάχτη μέσα σε λίγα λεπτά.

«Όταν σε 2 λεπτά τα 13.000 ευρώ που τα έχεις κρύψει στο τζάκι γίνονται στάχτη» ανέφερε μία χρήστης για οικογενειακή φίλη της. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η γυναίκα, η άτυχη φίλη της είχε αποφασίσει να κρύψει το ποσό των 13.000 ευρώ που είχε μαζέψει με τον σύντροφό της. Οπότε σκέφτηκε ότι η καλύτερη κρυψώνα, δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το τζάκι.

Τα έκρυψε στο τζάκι και έπεσε για ύπνο, χωρίς ωστόσο να έχει ενημερώσει τον σύντροφό της με αποτέλεσμα ο ίδιος μόλις επέστρεψε στο σπίτι, το άναψε. Η γυναίκα όταν ξύπνησε έπαθε σοκ. Τα χρήματα είχαν γίνει στάχτη. Ότι απέμεινε από τα χρήματα, τα πήγε στην τράπεζα και κατάφερε τελικά να σώσει 5.000 ευρώ.

@makodaduna #λεφτα #αθηνα #money #crazy #τρελοκομειο#greece ♬ Money, Money, Money – Rajaton

enimerotiko.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ