ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο στόχος του Τσίπρα στη ΔΕΘ

Την πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση τα δύο χρόνια που βρίσκεται στην εξουσία θα επιχειρήσει να αποδομήσει στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας, που σήμερα (09.09.2021) το απόγευμα θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συναντηθεί  με τους παραγωγικούς φορείς της συμπρωτεύουσας, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη ΔΕΘ θα επιδιώξει να απαντήσει στο βασικό επιχείρημα της κυβέρνησης ότι «για ό,τι συμβαίνει στη χώρα φταίει η πανδημία».

«Για το εργασιακό, την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα το ΕΣΥ, τον νόμο για την Παιδεία που άφησε εκτός 40.000 μαθητές δεν φταίει η πανδημία αλλά η νεοφιλελεύθερη πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση σε όλα τα θέματα» λένε οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα.

Στις προθέσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι να αναφερθεί  αναλυτικά σε όλες τις προτάσεις του κόμματος του – θα αναδείξει τις σημαντικότερες – όσο να αποδείξει ότι οι υποσχέσεις που έδωσε ο πρωθυπουργός προεκλογικά ήταν κενό γράμμα.

«Υπάρχει θέμα αξιοπιστίας του κ. Μητσοτάκη, οι πολίτες δεν μπορούν πλέον να βασίζονται σε αυτά που θα πει», γιατί «εξελέγη με σύνθημα ότι θα μειώσει τους φόρους και τελικά έφερε συρρίκνωση της αγοραστικής δύναμης των πολιτών, είπε ότι θα φέρει πολλές και καλές δουλειές και τελικά έφερε την κατάργηση του 8ώρου και τις απλήρωτες υπερωρίες, είπε ότι θα φέρει την ασφάλεια και τελικά έφερε έκρηξη εγκληματικότητας και αντί για επιτελικότητα το πλέον αναποτελεσματικό κράτος» αναφέρουν οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα. newsit.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ