ΔΙΑΦΟΡΑ

Πορνό μετά το βιτριόλι! Η Έφη μετά την επίθεση επισκεπτόταν ροζ ιστοσελίδες

Έλιωσε το πρόσωπο της Ιωάννας και μετά χάζευε ατάραχη ροζ βίντεο στο ίντερνετ – Οι αναζητήσεις που έκανε στον υπολογιστή της

Κατακεραύνωσε τη βιτριολίστρια Έφη στη διάρκειας δύο ωρών αγόρευσή του ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, ζητώντας να κηρυχτεί ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Πορνό μετά το βιτριόλι!

Την ίδια ώρα, νέες σοκαριστικέες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και επικαλεί η εφημερίδα Espresso αναφέρουν ότι η 36χρονη Έφη επισκεπτόταν σάιτ πορνό σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, λίγες ημέρες αφότου είχε λιώσει με οξύ το πρόσωπο της Ιωάννας!

Σύμφωνα με στοιχεία από την άρση απορρήτου του κινητού της και του υπολογιστή της, η Έφη προέκυψε ότι στις 10.30 και 10.33 π.μ. της 31ης Μαΐου του 2020, δηλαδή 11 ημέρες μετά την φρικιαστική επίθεση είχε επισκεφθεί ροζ ιστοσελίδες ενώ στις 11 έκανε και μια αναζήτηση ειδικής κατηγορίας.

Η Έφη μετά την επίθεση επισκεπτόταν ροζ ιστοσελίδες

 

Επίσης, στις 3 Ιουνίου επισκέφθηκε τρεις φορές ιστοσελίδες για ανηλίκους ενώ ισάριθμες φορές μπήκε σε σάιτ πορνό και στις 5 Ιουνίου.

Επίθεση με βιτριόλι: «Η δράστρια είχε αποδεχτεί το ενδεχόμενο να πεθάνει η Ιωάννα!» – Οι πιθανές ποινές για την 36χρονη

«Καταπέλτης» για την κατηγορούμενη στη δίκη με το βιτριόλι ήταν ο εισαγγελέας της έδρας, που πρότεινε την ενοχή της για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και όχι γι’ αυτό της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

«Η δράστρια είχε αποδεχτεί το ενδεχόμενο να πεθάνει η Ιωάννα!»

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε σχετικά ο δικηγόρος, Γιάννης Μαρακάκης. Αναφερόμενος στην πρόταση του εισαγγελέα, ο κ. Μαρακάκης είπε ότι «Από τη μεριά της κατηγορουμένης υπήρξε προσπάθεια να γίνει μεταβολή του κατηγορητηρίου.

Στην εξέλιξή της η υπόθεση, ίσως και το προφίλ της κατηγορουμένης και ο τρόπος της προετοιμασίας της, έπεισαν ότι ορθά παραπέμφθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας».

«Ο εισαγγελέας εξήγησε ότι η κατηγορούμενη, είχε πολύ σοβαρό το ενδεχόμενο στο μυαλό της όταν παρήγγειλε το προϊόν και όταν επιχείρησε αυτό που έκανε και εκτέλεσε το σχέδιό της, η Ιωάννα να έχανε τη ζωή της. Αλλά και ότι αυτό το ενδεχόμενο το είχε αποδειχτεί», συνέχισε ο κ. Μαρακάκης.

Οι πιθανές ποινές για την 36χρονη

«Η ποινή μπορεί να ξεπεράσει τα δέκα χρόνια, αλλά όχι στην έκτισή της. Για την απόπειρα ανθρωποκτονίας η ανώτερη ποινή είναι τα 15 έτη. Πρέπει να αφαιρέσουμε και το χρόνο της προσωρινής της κράτησης, και μετά υπάρχουν οι ευεργετικές διατάξεις για την εργασία εντός των φυλακών. Είναι πολύ πιθανό να είναι έξω σε πέντε χρόνια», κατέληξε ο κ. Μαρακάκης.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ