ΔΙΑΦΟΡΑ

Τρόμος σε γειτονιά της Αθήνας: Διέρρευσε φώτο του – Κατά συρροή βιαστής ανηλίκων κυκλοφορεί ελεύθερος

 

Βιαστής ανηλίκων: Άνδρας που κατηγορείται για βιασμό κυκλοφορεί ελεύθερος με τους κατοίκους σε συνοικίας Αθήνας να στέλνουν τη φωτογραφία του από κινητό σε κινητό για να προφυλαχθούν τα παιδιά τους.

Τη σχετική συγκλονιστική είδηση μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης το Mega. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε πέρυσι το καλοκαίρι, ο άνδρας ηλικίας περίπου 45-47 ετών κατάφερε να παρασύρει ένα 15χρονο αγόρι στο σπίτι του, όπου και το βίασε. Ο βιαστής εξασφάλισε φωτογραφίες του παιδιού και άρχισε να το εκβιάζει και να το απειλεί.

Σύμφωνα πάντα με το σχετικό ρεπορτάζ βίασε το παιδί άλλες 2 με 3 φορές. Το παιδί μετά από έναν χρόνο κατάφερε να ξεπεράσει τον εφιάλτη και να ενημερώσει τους γονείς του.

Βιαστής ανηλίκων: Το χρονικό της φριχτής υπόθεσης

Όπως μετέφερε στην συνέχεια ο δημοσιογράφος στις 11 Σεπτεμβρίου 2022, γίνεται η πρώτη καταγγελία και μήνυση για βιασμό. Πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μαζί με τους γονείς του ο 15χρονος να καταγγείλει το γεγονός. Ξεκινά η αστυνομική έρευνα και 15 μέρες μετά στις 26 Σεπτεμβρίου 2022 γίνεται η δεύτερη καταγγελία για παρακολούθηση και εκφοβισμό. Ο άνδρας άρχιζε να πηγαίνει έξω από το σχολείο του 15χρονου και να τον ενοχλεί.

 

Άμεσα γίνεται η αυτόφωρη σύλληψή του,. Γίνεται έρευνα στο σπίτι του από το τμήμα ανηλίκων, γίνεται έρευνα στο κινητό του και διαπιστώνεται ότι ο βιαστής έχει φωτογραφίες 12χρονων παιδιών, τα οποία αναγνωρίστηκαν από τον 15χρονο ότι είναι παιδιά του γυμνασίου όπου πήγαινε. Στις φωτογραφίες απεικονίζονταν τα παιδιά ημίγυμνα, από τη μέση και πάνω και να κρατούν χασίς.

Ο βιαστής οδηγείται στον εισαγγελέα, και αργότερα αφήνεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ένας από τους όρους είναι να μην παρενοχλεί το παιδί. Εκείνος όμως κάνει ακριβώς το αντίθετο. Αρχίζει να στέλνει μηνύματα στον 15χρονο, να παρακολουθεί και να τον εκβιάζει και να τον απειλεί, προκειμένου να μην συνεχιστεί η υπόθεση δικαστικά.

Στις 14 Οκτώβρη γίνεται νέα μήνυση για εκφοβισμό και γίνεται η δεύτερη σύλληψη από την Αστυνομία. Μάλιστα οι Αρχές τον έπιασαν την ώρα που κυκλοφορούσε με το αυτοκίνητό του, και στην θέση του συνοδηγού είχε μέσα έναν ανήλικο. Στη συνέχεια ενημερώθηκαν και οι γονείς του ανήλικου παιδιού.
Το δικαστήριο του επέβαλε 3 μήνες με αναστολή.

enimerotiko.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ